Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najhoršie chvíle života Lucie Bílej: Myšlienky na smrť!

Speváčka Lucie Bílá prehovorila o svojich najťažších chvíľach v živote. Zobraziť galériu (7)
Speváčka Lucie Bílá prehovorila o svojich najťažších chvíľach v živote.

BRATISLAVA – Aj hviezdy majú ťažké dni! 18-násobná česká zlatá slávica Lucie Bílá (49) sa už druhý týždeň spolu s ďalšími známymi osobnosťami nášho šoubiznisu objavuje v jojkárskej šou Sladký život. Ako jedna z mála hviezd sa v šou na nič nehrá a dokonca otvorene hovorí aj o svojich najhorších chvíľach v živote.

Jedna z najlepších speváčok v Čechách Lucie Bílá dovolila počas niekoľkých dní jojkárskym kamerám nahliadnuť do jej súkromia. V relácii Sladký život už ukázala nielen svoje honosné sídlo, ale aj prípravu na muzikál, či narodeninovú párty svojho priateľa, kde nechýbalo množstvo novinárov.


Lucie Bílá ukázala svoju prepychovú vilu: Takéto poklady v nej skrýva!


Vo včerajšej časti spevácka diva odhalila divákom dokonca oveľa viac. Nie však zo svojho materiálneho sveta, ale z toho duševného. Lucie Bílá, vlastným menom Hana Zaňáková, prezradila, kedy prežívala najťažšie chvíle v živote. „Asi najhorší stav, ktorý som kedy mala v živote, keď mala maminka príhodu a bola v kóme 14 dní a proste som musela hrať a navyše to bol koncert, ktorý bol s Peťom Maláskom, ktorý je veľmi emotívny. A bol to vlastne posledný koncert, ktorý moja maminka videla. Ešte mi tam priniesla gerbery a za 3 týždne na to vlastne ochrnula a ja som myslela, že odídem s ňou. Ja viem, že som dospelá, že by som mala mať rozum, ale ja som nemohla ani rozprávať, ja som cítila, že sa mi varí krv,“ priznala smutne speváčka, ktorá divákov určite šokovala tým, že dokázala myslieť aj na vlastnú smrť.

 „Mali sme až dve predstavenia za deň s Peťom a ja som nechcela, aby to vedel, že mám takúto nejakú vec v sebe, pretože už by som nezniesla emócie druhých. A celú dobu som sa brzdila, že nezačnem vyvádzať a myslela som na blbosti, na kraviny, ktoré ma nebavia, na kôprovú omáčku, na hokej, iba preto, aby som to prežila. Už sú to dva roky a  boli to strašné stavy,“ dodala na záver Bílá, ktorá prekvapila svojou otvorenosťou a úprimnosťou.


Mamu Lucie Bílej prebrali z kómy: Dozvedela sa hrozné veci!


Viac o téme: Lucie Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu