Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vašo Patejdl otvorene: Keď som žil s manželkou aj s milenkou...

Vašo Patejdl s prvou manželkou Alenou(vľavo) a druhou Milušou. Zobraziť galériu (5)
Vašo Patejdl s prvou manželkou Alenou(vľavo) a druhou Milušou.

BRATISLAVA - Prehovoril o nevere! Vašo Patejdl (60) všetkých prekvapil, keď pred pár rokmi vyšlo najavo, že má v Čechách milenku Milušu (43) aj utajeného syna. Na Slovensku bol pritom stále vnímaný ako manžel Aleny (59), s ktorou bol vyše tridsať rokov. A nikto ani len netušil, že ich vzťah speje do záhuby. Hudobník teraz prezradil, aké to bolo, keď žil paralelne s dvomi ženami.

Dvojitý život! Na jeseň 2011 vyplávalo na povrch, že okrem manželky Aleny má Vašo Patejdl aj českú milenku Milušu. A dokonca v tom čase mali spolu už aj trojročného syna Bejamína, ktorý sa podľa Blesku narodil vďaka umelému oplodneniu. Išlo teda o naozaj chcené a plánované dieťa.

Zvláštne však je, že hudobník si zakladal novú rodinu skôr, než oficiálne opustil svoju ženu. A podľa všetkého sa Alena o jeho tajnom živote tiež dozvedela len z novín. O Miluši dovtedy evidentne nemala ani tušenia. „Je pravda, že sme náš vzťah udržovali dlhšie, navyše sme mali malého syna. Žil som v paralelnom vzťahu a po nejakej dobe som pochopil, že takto to ďalej nejde. Inak by som sa z toho zbláznil,” povedal teraz Patejdl pre český týždenník Sedmička. 

A prečo si vlastne našiel inú? „Život plynul a ja som zrazu začal pociťovať, že sa niečo musí zmeniť. Tak som to urobil,” vyjadril sa. Len sa s tým akosi zabudol priznať manželke... Po vyše tridsaťročnom vzťahu sa dokonca ani nerozviedli hneď po prevalení nevery. Stalo sa tak len minulý rok. A dnes je už Vašo ženatý práve s Milušou. 


Mohlo by vás zaujímať:

Viac o téme: Vašo Patejdl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu