Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rodičia s hrôzou pozerali na syna (3): Desivé FOTO doráňaného Miška, prišiel tak zo škôlky

Doráňaný chlapček
Doráňaný chlapček (Zdroj: Foto: RTVS)

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Rodičia škôlkara Miška ostali v šoku. Vyzliekli mu tričko, chlapček mal takmer celý chrbátik odretý do krvi. Zarážajúce je, že rany mu mala spôsobiť učiteľka zo škôlky tým, že ho surovo ťahala po koberci.

Prípad sa stal ešte minulý týždeň. Učiteľka, ktorá je zároveň zástupkyňou riaditeľky škôlky na Šoltésovej ulici v Považskej Bystrici, mala takto surovo zasiahnuť voči 3-ročnému chlapčekovi. Podľa medializovaných informácií Miško sa v škôlke naťahoval so svojou sestričkou, čo učiteľku rozhnevalo a k deťom podišla. Chlapček sa v tom momente pravdepodobne hodil z trucu o zem. Žena ho chytila za nožičku a surovo ťahala po koberci. Svojím zaobchádzaním mu spôsobila nepekné rany na chrbátiku. "Ona sa ani len neunúvala povedať, že sa niečo také stalo. Všimla som si to až pri vyzliekaní z pyžamka," opísala iná zamestnankyňa škôlky. Rodičia už spisujú petíciu za odvolanie učiteľky.

 

Učiteľka takto ťahala chlapčeka niekoľko metrov aj napriek tomu, že zúfalo kričal od bolesti. Miška previezli do nemocnice na ošetrenie, zo zrananí sa bude zotavovať približne dva týždne. Prípadom sa už intenzívne zaoberá polícia. Z nemocnice im totiž poslali lekársku správu. "Prijali sme podnet ako regres priamo z nemocnice. Vec je momentálne v štádiu vyšetrovania," potvrdil trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička.

 

Zriaďovateľom škôlky je mesto Považská Bystrica. "Mesto bolo o incidente informované. Na základe výsledkov policajného vyšetrovania vyvodí adekvátne opatrenia," uviedla hovorkyňa mesta Považská Bystrica Iveta Kováčiková.

Na prípad upozornila televízia RTVS.

Viac o téme: ŠkôlkaChlapčekUčiteľkaPovažská BystricaChrbátik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu