Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Diana Mórová končí: Všetkého má už dosť... Odchod do cudziny!

Diana Mórová odíde na dlhšiu dobu zo Slovenska. Zobraziť galériu (8)
Diana Mórová odíde na dlhšiu dobu zo Slovenska.

BRATISLAVA – Potrebuje vypnúť! Jedna z našich najlepších herečiek Diana Mórová (45) má toho na pleciach v poslednej dobe viac ako dosť. Okrem nakrúcania nového seriálu Dvojičky a starania sa o syna Quida (9) sa musí vyrovnať s nedávnou smrťou otca Ivana (†73). Ten nečakane pred mesiacom skonal. Keďže jej dáva hektické obdobie zabrať, nutne potrebuje zvoľniť tempo. Ako nám sama prezradila, na mesiac aj pol to chce na Slovensku zabaliť. Túži mať pokoj od všetkého.

Čaká ju oddych a sladké ničnerobenie! Diana Mórová si tento rok ešte poriadne nevydýchla. Po poslednej klapke seriálu Panelák, ktorá bola koncom apríla, sa ihneď vrhla na nakrúcanie nového seriálu Dvojičky. Medzitým účinkovala v divadle a zvŕtala sa na parkete v šou Tanec snov. No už počas vystupovania v zábavnom programe jej začalo telo oznamovať prepracovanosť. Dokonca v jednom kole skolabovala a musela zasahovať sanitka. Diana však nezvoľnila tempo. Skôr naopak. Po víťazstve v jojkárskej šou sa vrhla na nakrúcanie Česko Slovenského Talentu, kde je porotkyňou.

Hoci toho má v pracovnej oblasti požehnane, v súkromí prežíva smutné chvíle. Pred pár týždňami totižto nečakane skonal je otec Ivan kvôli cievnej príhode. Všetky tieto faktory sa podpísali na jej energii. Ako sama priznáva, začína jej blikať kontrolka.  „Potrebujem si už oddýchnuť. Určite pôjdem už čoskoro k moru. Vypnem si telefón a minimálne mesiac a pol chcem mať od všetkého pokoj,“ načrtla svoje plány o dlhodobejšom odchode zo Slovenska vyčerpaná Mórová.

Diana sa netají tým že bude iba leňošiť na pláži. Žiadne výlety či spoznávanie krajiny nateraz nehrozí. „Chcem iba oddychovať. Po pamiatkach budem chodiť až vtedy, keď sa budem nudiť,“ uzavrela tému dobíjania svojich bateriek brunetka.

Viac o téme: Diana Mórová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu