Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kedysi vymetala slovenské žúry a móla, dnes je takouto štýlovou mamičkou!

Simona Brnová Slobodníková je naozaj štýlová mamička. Zobraziť galériu (9)
Simona Brnová Slobodníková je naozaj štýlová mamička. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Tip-top! Úspešná slovenská modelka a zároveň bývalá finalistka súťaže Miss Slovensko Simona Slobodníková (30) vymenila pred rokmi žúry, kariéru a prehliadkové móla za pokojný rodinný život. Dnes sa naplno venuje svojim dvom synom a v spoločnosti sa objavuje len sporadicky. Nám sa brunetku nedávno podarilo stretnúť v uliciach Bratislavy. A treba povedať, že z krásnej missky je skutočne štýlová mamička!

Po zisku titulu II. vicemiss Slovensko 2003 sa Simone Slobodníkovej odštartovala úspešná modelingová kariéra. Brunetka sa objavovala azda na každej módnej prehliadke, dostávala pozvánky na prestížne spoločenské podujatia a užívala si život medzi slovenskou smotánkou. 

Bujaré časy sú však už minulosťou. Kráska ich vymenila za rodinnú pohodu. Vydala sa za podnikateľa Andreja Brnu, pred štyrmi rokmi mu porodila syna Adama a v septembri 2013 sa rodinka tešila z druhého potomka - Mathiasa. „Vybrala som si rodinný život a určite to neľutujem,“ priznala pred časom Simona. 

Sympatickú missku sme spolu s jej ratolesťami nedávno stretli v uliciach Bratislavy. Mladšieho drobca si tlačila v kočíku, starší veselo cupital popri nej. No treba povedať, že ani po dvoch pôrodoch Simona nestratila na svojom pôvabe. Práve naopak, je z nej skutočne štýlová mamička.

Do mesta sa vybrala v roztrhaných moderných rifliach, v sivom jednoduchom tričku, farebných plátenkách a s luxusnou kabelkou na pleci. Na tip-top vzhľade jej neubral ani jednoducho zopnutý drdol, ktorý je pri deťoch oveľa praktickejší ako perfektne vymodelovaný účes. Napokon dokonalo zladený bol aj jej starší syn... Ale čo si budeme hovoriť - modelky majú módu jednoducho v krvi.

Viac o téme: Simona Slobodníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu