Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Trápenie speváčky Mishe: Zúfalstvo kvôli vlastným deťom!

Speváčke robia starosti jej vlastné deti. Zobraziť galériu (4)
Speváčke robia starosti jej vlastné deti.

BRATISLAVA – Zožiera ju to! Speváčka Misha, vlastným menom Michaela Paľová (39), sa pred tromi rokmi stala prvýkrát mamou. Na svet priviedla hneď dvojičky, ktorým dala spolu s partnerom Romanom mená Nala a Mia. Hoci sa zo svojich dievčat umelkyňa nesmierne teší, sú dni, kedy jej spôsobujú vrásky na čele. Môže za to fakt, že jej ratolesti ešte poriadne nerozprávajú, hoci je už najvyšší čas.

Známa speváčka Misha, ktorá sa pred tromi rokmi stala mamou, sa momentálne naplno venuje svojím dvojičkám. Napriek tomu, že rastú ako z vody a všetko sa zdá byť bezproblémové, musí interpretka riešiť problém. A to, že hoci majú jej poklady už tri roky, stále nerozprávajú. Správu priniesol týždenník Šarm, ktorý informuje, že sa hudobníčka podelila so svojim trápením na sociálnej sieti.


Mamička Misha: 14 hodín obáv o dvojčatá!


„Rozprávajú zatiaľ iba po ‚japonsky‛, aj keď sa ich snažíme učiť po slovensky a po anglicky. Všetko v slovenčine aj angličtine rozumejú, ale my im zatiaľ veľmi nerozumieme. Som zvedavá, kedy to už konečne ustane a ja nezošediviem od zúfalstva, že neviem, čo práve chcú,“ napísala Misha. Informácie o jej trápení kvôli deťom mala potvrdiť aj blízka kamarátka. „Sťažovala sa mi, že dievčatá vôbec nerozprávajú a je z toho nešťastná,“ cituje speváčkinu priateľku spomínaný týždenník.

V súvislosti s touto situáciou sme sa skontaktovali s Mishou. Na naše otázky však odmietla reagovať. „Neviem, o čom je ten článok, ale nechcem o tom hovoriť. Prepáčte, neberte to osobne,“ povedala interpretka, ktorá zdôraznila, že sa netrápi a že má najšťastnejšie deti na svete. Následne zložila telefón. Snáď sa teda bude všetko vyvíjať v blízkej budúcnosti podľa jej predstáv.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu