Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Mamička Misha: 14 hodín obáv o dvojčatá!

Speváčka Misha prvýkrát odišla od svojich detí na celý deň. Zobraziť galériu (6)
Speváčka Misha prvýkrát odišla od svojich detí na celý deň.

BRATISLAVA - Prvý raz bez mamy! Speváčka Michaela Misha Paľová (36) pred pol rokom priviedla na svet dvojičky Miu a Nalu. Koncom týždňa sa však dvojičky museli po celý deň obísť bez nej. Interpretka totiž vystupovala v Legendách popu. Kvôli ranným skúškam, generálke a priamemu prenosu bola nútená svoje deti opustiť na dlhé hodiny. Ako prvorodičku ju samozrejme počas odlúčenia trápili obavy.

Po dlhej dobe opäť na pódiu! Speváčka Misha sa v piatok po prvý raz od pôrodu objavila pred kamerami. Vystupovala totiž v Legendách popu venovaných Marii Rottrovej. „Je to moje prvé vystúpenie asi po roku, keďže tehotenstvo mi to tiež neumožňovalo. Na spev sa teším, už mi to chýba,” povedala nám krátko pred generálnou skúškou programu. 

Okrem pocitov zodpovednosti pred spievaním po dlhšej prestávke sa však Paľová musela vyrovnávať aj s tým, že jej dvojičky sú doma bez nej. „Deti sú teraz prvýkrýt bezo mňa tak dlho, lebo skúšame od rána a budem tu asi do polnoci, v podstate celý deň. Sú na mňa naviazané, tak snáď vydržia,” vyslovila drobné obavy speváčka. 

Našťastie, Mia a Nala mali naozaj zodpovednú opateru. „Mám doma maminu, ktorá je pediatrička, takže sú v dobrých rukách a partner tiež pomáha,” prezradila nám tmavovláska. „Na moju maminu sú zvyknuté tiež, keďže mi s nimi neustále pomáha, za čo som jej veľmi vďačná,” dodala. Dlhé hodiny bez svojich detí tak prežívala síce s drobnými obavami, ale nie v panike.

Pozrite si, kto Rottrovej hity odspieval najlepšie. Misha to nebola!

Misha prvý raz od pôrodu vystupovala v Legendách popu (na snímke s moderátorkou Kristínou Farkašovou).
Zobraziť galériu (6)
Misha prvý raz od pôrodu vystupovala v Legendách popu (na snímke s moderátorkou Kristínou Farkašovou).

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu