Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Maniere speváčky Mishy v Bez servítky: Najprv robila peklo, potom revala!

Misha predviedla v markizáckej relácii svoje maniere. Zobraziť galériu (5)
Misha predviedla v markizáckej relácii svoje maniere.

BRATISLAVA - Načo tam vôbec išla?! Michaela Misha Paľová (36) prijala ponuku zúčastniť sa nakrúcania markizáckej relácie Bez servítky. Štáb to však s ňou nemal vôbec ľahké. Podľa našich informácií totiž mama 10- mesačných dvojičiek prísnym okom sledovala, či ju kameramani zaberajú len z toho uhla, ktorý im povolila. Navyše mala speváčka problém aj s účasťou na aktivitách, ktoré si pripravili ostatní súťažiaci. Čerešničkou na torte bol plač, ktorý spustila po tom, keď zistila, že od kolegov dostala najmenej bodov.

Mali s ňou problémy! Speváčka Misha sa v uplynulých dňoch objavovala na obrazovkách Markízy v relácii Bez servítky. Pozorní diváci si však mohli všimnúť, že v mnohých situáciách nebola taká bezprostredná ako jej kolegovia Tomáš Bezdeda, Mária Čírová, Mário Kuly Kollár a Dominika Mirgová.

Speváčka napríklad nebola nadšená tým, že súčasťou projektu o varení je aj zábava určená hostiteľom. „Niekedy sa desím toho programu, že čo po mne budú chcieť,” vyjadrila sa pri nakrúcaní. Už v pondelok poznamenala, že jej najviac vyhovuje scenár bez pohybových aktivít a vo štvrtok sa ako jediná nezapojila do halového futbalu Dominiky Mirgovej.

Maniere však ukázala hlavne v stredu, kedy Mária Čírová pripravila pre svojich hostí príjemnú relaxáciu. „Ja si idem dať masáž, ale vás sem nepustím,” povedala do kamery Paľová a procedúru si užívala za zatvorenými dverami. Tvorcovia si pri tejto príležitosti neodpustili komentár, ktorý odznel v zmysle, že ostatní s tým žiadny problém nemali.

Topkám sa k tejto téme podarilo zistiť ešte viac. „Neustále okrikovala štáb, či ju nakrúcajú len spredu,” tvrdí náš zdroj. Misha totiž po pôrode ešte nemá dole všetky nadbytočné kilá a evidentne jej to prekáža. To je zrejme aj dôvod, prečo odmietla prítomnosť kamier pri masáži a pohyb pri futbale. Nehanbila sa len pri korčuľovaní, ktoré vymyslela ona sama.

No hoci sa po ľade pohybovala vysmiata, vyvrcholenie večera nedopadlo podľa jej predstáv. Piatková časť znamenala totiž aj záverečné hodnotenie. A v tom skončila speváčka na poslednom mieste. „Po vyhlásení výsledkov kvôli tomu plakala,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Otázkou je, prečo sa Misha zúčastnila nakrúcania súťaže, keď sa pred kamerami v podstate skrývala a nakoniec nedokázala uniesť fakt, že nevyhrala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu