Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Speváčka Misha porodila: Dvojičky sú na svete!

Misha sa stala hneď dvojnásobnou mamou.
Misha sa stala hneď dvojnásobnou mamou.

BRATISLAVA - Už je mamou! Speváčka Michaela Misha Paľová (36) má za sebou prvý pôrod. Ten pre ňu a jej priateľa znamená dvojnásobnú radosť, keďže očakávala dvojičky. Novopečení rodičia dali dievčatkám nezvyčajné mená - Nala a Mia.

Už sú na svete! Topky.sk v januári ako prvé informovali o tehotenstve speváčky Michaely Paľovej, známej pod umeleckým menom Misha. Ako sme už vtedy písali, jej druhý stav bol výnimočný tým, že hneď očakávala dvojičky.

Podľa našich zistení sa umelkyňa stala mamou ešte minulý týždeň. Konkrétne v piatok 13-teho. Hoci sa tento deň spája so synonymom "nešťastný", pre interpretku bude určite tým najkrajším v živote. „Narodili sa nám dve dievčatká. Sme všetky v poriadku,” povedala nám šťastná mamička. Spolu so speváčkou sa z bábätiek tešia aj jej fanúšikovia, ktorí jej blahoželajú na sociálnej sieti.

Otec detí sa volá Roman, no príliš sa nemedializuje. Týždenník Šarm o ňom v máji napísal, že je ešte stále ženatý a má dieťa. Podľa našich informácií sa však už stihol rozviesť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu