Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Predná a Misha: Na pódiu za dámy, v zákulisí šedé myšky!

Zdenka Predná a Misha sa počas jedného večera ukázali v dvoch outfitoch. Zobraziť galériu (5)
Zdenka Predná a Misha sa počas jedného večera ukázali v dvoch outfitoch.

BRATISLAVA – Na nepoznanie! Zdenka Predná (27) a Michaela Misha Paľová (36) sa pred pár dňami objavili v relácii Legendy popu. V hudobno-zábavnom programe zaspievali po jednej skladbe od Mariky Gombitovej (55). Na javisko sa dámy patrične vyfintili. Keď sme ich však stretli v zákulisí, bolo na nich vidno, že v súkromí preferujú oveľa ležérnejší štýl obliekania než je ten "pódiový".

Predná, Misha, Legendy popu,
Zobraziť galériu (5)

Zdenka Predná si na svojom vzhľade dáva záležať. Pred divákmi je vždy elegantne a sexi nahodená. Inak tomu nebolo ani v relácii Legendy popu, kedy sa na javisku objavila v dráždivých minišatách modrej farby. V zákulisí však už taká výrazná nebola. Navliekla sa do pohodlných riflí a mikiny. Vysoké topánky vystriedala za pohodlné tenisky. Spoznali by ste ju?

Predná, Misha, Legendy popu,
Zobraziť galériu (5)

Podobne ako Zdenka predviedla "dve tváre" aj jej kolegyňa Misha. Na javisko vybehla v čiernych legínach a v modrom predĺženom tope. No po skončení šou sa už promenádovala po chodbách verejnoprávneho Rozhlasu a Televízie v nenápadných šedých šatách. Ležérny outfit doplnila  dlhým šálom a čiapkou so šiltom. Tú počas svojho vystúpenia na hlave nemala. Na pódium totiž speváčka vybehla v parochni.

Ako sa zdá, speváčkam na výzore záleží predovšetkým vtedy, keď sú na javisku. V súkromí si s oblečením ťažkú hlavu nerobia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu