Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Opustil ju tesne pred pôrodom: Exmanžel moderátorky Mečiarovej dal milenke ZBOHOM!

Milan Mečiar tesne pred pôrodom Štefániu opustil. Zobraziť galériu (5)
Milan Mečiar tesne pred pôrodom Štefániu opustil.

BRATISLAVA - Nečakané! Moderátorka Martina Mečiarová (34) sa v novembri rozviedla s manželom Milanom Mečiarom (41). V rovnakom čase sa dokonca prevalila aj informácia, že jeho výrazne mladšia milenka je tehotná. Štefánia (25) očakáva narodenie bábätka už každým dňom. No tesne pred pôrodom prišla rana - partner ju zrazu opustil.

Rozprávke je koniec! Moderátorka Martina Mečiarová sa rozviedla, lebo jej manžel si našiel milenku. A vyzeralo to tak, že Milan Mečiar si s mladšou Štefániou čoskoro založí aj rodinu. Ich šťastie však netrvalo príliš dlho. 


Najhoršie obavy markizáčky Mečiarovej naplnené: Po 8 rokoch definitívny KONIEC!


V  čase, kedy sa už brunetka intenzívne pripravuje na blížiaci sa pôrod, totiž dostala od života poriadnu ranu. Respektíve od svojho partnera. Mečiar sa s ňou totiž podľa dnešného vydania Plus 1 deň rozišiel a vysťahoval ju zo spoločnej domácnosti. „Podľa mojich informácií to už nie je tajná informácia a viac sa k tomu vyjadrovať nebudem,” povedala denníku podnikateľova exmanželka Martina, čím potvrdila pravdivosť týchto správ. 

Štefánia tak neprežíva ľahké obdobie. „Nemôžem ti sľúbiť, že vyriešim všetky tvoje problémy, ale môžem ťa uistiť, že nedovolím, aby si im čelila bez mojej pomoci,” podporila v stredu mladú tmavovlásku na sociálnej sieti jej mama, ktorá jej je zrejme teraz najväčšou oporou. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu