Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Poriadne vypapaný milionár: Takto si ho vykŕmila známa Slovenka!

Slavomír Hatina ml. už nie je štíhly ako kedysi. Zobraziť galériu (6)
Slavomír Hatina ml. už nie je štíhly ako kedysi.

MALORKA – Zaguľatil sa! Boháč Slavomír Hatina ml. (40) si nedávno spolu so sexi snúbenicou Denisou Mendrejovou (29) a priateľmi užíval na slnečnej Malorke. Tento rezort známi partneri využívajú pomerne často. No zrejme práve nekonečná pohoda a sladké ničnerobenie sa podpísali pod milionárov zovňajšok. Po boku blonďatej miss sa mu totiž za pár rokov výrazne zaoblilo brucho aj tvár.

Akoby to ani nebol on! Syn miliardára Slavomíra Hatinu už päť rokov randí s Miss Universe SR 2009 Denisou Mendrejovou. Práve s ňou si Hatina ml. užíval začiatok mája na Malorke. Spolu s nimi si chvíle pri mori vychutnávali aj Gabriela Drobová a jej partner Karol Ruman. 

Druhá spomínaná dvojica zverejnila na Facebooku aj pár fotografií z tohto výletu a boháč na nich veru na prvý pohľad spoznateľný nebol. Mendrejovej snúbenec sa už dlhšie v spoločnosti neobjavil, a preto zrazu prekvapil poriadne zaguľatenou postavou. 

Obtiahnuté  tmavé tričko mu v oblasti brucha bolo až priveľmi tesné a nedalo sa prehliadnuť, že pod ním skrýva zásobu tukových vankúšikov. Zdá sa, že po blondínkinom boku sa má Slavomír naozaj dobre. A prispievajú k tomu určite aj pohodové dni v rôznych letoviskách, kam dvojica často cestuje.


Mohlo by vás zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu