Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tajomstvo slovenskej milionárskej rodinky: Toto si nechávali len pre seba!

Denisa Mendrejová a Slavomír Hatina ml. sa opäť stanú rodičmi. Zobraziť galériu (8)
Denisa Mendrejová a Slavomír Hatina ml. sa opäť stanú rodičmi.

BRATISLAVA - Odhalené! Boháč Slavomír Hatina ml. (40) má po svojom boku už viac než päť rokov Miss Universe SR 2009 Denisu Mendrejovú (29). Ako topky.sk najnovšie zistili, tá sa v budúcom roku zaradí už medzi dvojnásobné mamičky. Keďže blondínka je ešte len v treťom mesiaci, o radostnej novinke vie zatiaľ iba málokto.

Milionárska rodina bude mať nového člena! Bývalá Miss Universe Denisa Mendrejová žije so Slavomírom Hatinom ml., s ktorým má trojročnú dcérku Grétku. Podľa našich zistení o pár mesiacov privedie na svet aj svojho druhého potomka.

Túto novinku si párik zatiaľ nechával len pre seba a svojich najbližších, topkám však blondínka informáciu potvrdila. „Áno som tehotná a veľmi sa tešíme,“ priznala nám šťastná mamička. 


Milionársky život krásnej Slovenky: Užíva si luxus, pýši sa sexi telom!

Milionárske narodeniny po slovensky: Pri pohľade na dar stratil prominentný boháč reč!


Mnohým iste napadne, že teraz by sa do rodiny hodil synček. „Na pohlaví nám nezáleží, hlavne, aby bolo dieťatko zdravé. Ale keďže sen o princezničke sa nám už splnil, mohol by to byť aj chlapec,“ povedala nám s úsmevom Mendrejová

Hoci je Denisa len v treťom mesiaci, tehotenské bruško sa jej už pomaly začína črtať. Vidno ho aj na fotografii, ktorú sa nám podarilo získať z jej dovolenky. „Som veľmi šťastná, a dúfam, že v pohode všetko zvládnem. Každé tehotenstvo je iné, aj toto je iné, aké bolo to s Grétkou,“ uviedla na záver kráska. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa milionárska rodinka tentoraz rozrastie o chlapca, alebo to opäť bude dievčatko.

Denisa Mendrejová pred pár dňami oslavovala narodeniny a pri tej príležitosti sa nechala  s rodinkou aj vyfotografovať. Na zábere vidieť, že blondínke sa už zaobľuje bruško.
Zobraziť galériu (8)
Denisa Mendrejová pred pár dňami oslavovala narodeniny a pri tej príležitosti sa nechala s rodinkou aj vyfotografovať. Na zábere vidieť, že blondínke sa už zaobľuje bruško.

Viac o téme: Denisa MendrejováSlavomír Hatina ml.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu