Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sladké tajomstvo Turjanovej z Búrlivého vína: Čaká bábätko!

Herečka Kristína Turjanová bude mamou. Zobraziť galériu (5)
Herečka Kristína Turjanová bude mamou.

BRATISLAVA - Je v očakávaní! Herečka Kristína Turjanová (35), ktorá aktuálne žiari v markizáckom seriáli Búrlivé víno či jojkárskom Paneláku, má obrovský dôvod na radosť. Má totiž po svojom boku partnera, ktorý ju robí šťastnou. A navyše sa na verejnosť dostala aj informácia, že tmavovláska čaká bábätko.

Kristínu Turjanovú fanúšikovia seriálov Panelák či Búrlivé víno dobre poznajú. No zatiaľ čo v markizáckom počine sa nedávno tmavovláska kruto sklamala v láske, v súkromí sa jej v tejto oblasti naozaj darí. Po jej boku totiž stojí partner, o ktorom tvrdí, že je to to najlepšie, čo ju mohlo stretnúť. „Teraz som šťastná a ostatné neriešim...“ povedala na margo svojho priateľa herečka pre aktuálne vydanie Slovenky. 

Všade, kde sa teraz herečka objaví, doslova žiari. No zrejme za tým bude aj čosi iné – spomínaný týždenník totiž priniesol informáciu, že z kučeravej brunetky bude čoskoro mamička. Umelkyňa je vraj len na začiatku tehotenstva, preto si svoje sladké tajomstvo starostlivo chráni. 

Nová situácia však môže zaujímavo zamiešať karty aj v markizáckom seriáli. Jej zväčšujúce sa bruško totiž budú musieť tvorcovia do deja nejako zakomponovať. Zatiaľ sa im však prejavy tehotenstva úspešne darí skrývať. Veď hoci druhý stav na Kristíne ešte nemôže byť poriadne ani vidieť, na obrazovke už nosí voľnejšie oblečenie a ruky často drží pred bruškom. 

Hoci požehnaný stav na Kristíne Turjanovej ešte veľmi nebadať, v Búrlivom víne herečka už nosí voľnejšie oblečenie a ruky drží pred bruškom.
Zobraziť galériu (5)
Hoci požehnaný stav na Kristíne Turjanovej ešte veľmi nebadať, v Búrlivom víne herečka už nosí voľnejšie oblečenie a ruky drží pred bruškom.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu