Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tajná svadba v slovenskom šoubiznise: Herečka Turjanová je už pod čepcom!

Herečka Kristína Turjanová je už vydatá. Zobraziť galériu (6)
Herečka Kristína Turjanová je už vydatá.

BRATISLAVA – Už je z nej vydatá pani! Herečka Kristína Turjanová (35), ktorú diváci poznajú predovšetkým z markizáckeho seriálu Búrlivé víno, dlho tajila pred svetom o 10 rokov mladšieho milenca - pretekára Martina Vaculíka (25). Neskôr vyšlo najavo, že brunetka je v radostnom očakávaní a pred mesiacom priviedla na svet ich prvorodeného syna Marka. Ešte predtým sa však stihla za svojho partnera aj vydať, čo vyšlo najavo až teraz.

Prežíva najšťastnejšie chvíle svojho života! Známa herečka Kristína Turjanová sa pred mesiacom stala prvýkrát mamou. Spolu s partnerom Martinom Vaculíkom sa tešia zo synčeka Marka.

Tak, ako dvojica dlho tajila, že sú pár, tak sa im podarilo pred verejnosťou utajiť aj fakt, že sa tesne pred pôrodom stihli zosobášiť. O ich veľkom kroku vedeli len najbližší. Vzťah s o 10 rokov mladším partnerom spečatila v tichosti a tajnosti a prasklo to až vtedy, keď si Turjanová zmenila priezvisko. Ako informuje portál vipstory.sk, herečka musela ísť na úrady, vymeniť si doklady a tiež zmeniť svoje meno v obchodnom registri. A práve tento fakt ju prezradil.

Svadba sa konala približne dva týždne pred príchodom dieťatka na svet. „Kristína si Martina brala ešte pred pôrodom, pretože chcela, aby sa maličký narodil do kompletnej a usporiadanej rodiny,“ prezradil spomínanému portálu Turjanovej známy.

Kristína však nie je jediná, ktorá svoju svadbu pred verejnosťou utajila. Herec Braňo Deák sa tiež tajne oženil v zahraničí, rovnako tak aj jeho kolega Ján Dobrík. Pre maximálne súkromný obrad sa rozhodol aj herec Miroslav Noga, či moderátorka Smotánky Erika Judínyová s hercom Štefanom Skrúcaným. Bez veľkého rozruchu sa v zahraničí oženil aj Vašo Patejdl. 

Viac o téme: Kristína Turjanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu