Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tehotná Turjanová z Búrlivého vína: Zbalila mladého zajačika!

Herečka Kristína Turjanová zbalila mladého športovca. Zobraziť galériu (6)
Herečka Kristína Turjanová zbalila mladého športovca.

BRATISLAVA – Miluje mladšieho muža! Herečka Kristína Turjanová (35), známa najmä z markizáckeho seriálu Búrlivé víno, je šťastne zamilovaná. Identitu svojej lásky však tají. Prezradila iba toľko, že ide o športovca. Keďže sa však nedávno prevalilo brunetkino tehotenstvo, všetci sú zvedaví, kto je otcom jej dieťaťa. V kuloároch šoubiznisu sa čoraz častejšie hovorí o mladom, iba 25-ročnom pretekárovi.

Po hercoch už netúži, zbalila muža z úplne inej brandže! Herečka Kristína Turjanová, ktorá je divákom známa predovšetkým z markizáckeho Búrlivého vína ako doktorka Rita Kernová, je v radostnom očakávaní.  


Sladké tajomstvo Turjanovej z Búrlivého vína: Čaká bábätko!


No meno muža, ktorý stojí po jej boku, brunetka prísne tají. Koncom zimy však v relácii Petra Marcina stručným spôsobom odpovedala na niekoľko otázok, z čoho vyplynulo jedno. „Je zamilovaná do slovenského športovca,” skonštatoval moderátor. 

Odvtedy sa vynárali rôzne špekulácie, kto by to mohlo byť. Čoraz častejšie sa však v poslednom čase skloňovalo meno Martin Vaculík. Je to motocyklový pretekár, ktorý je od Turjanovej o desať rokov mladší. 

Naše informácie o tom, že práve šampión na dvoch kolesách je jej novou láskou, sme si chceli overiť u samotnej budúcej mamičky. Tá však na náš telefonát ani následnú správu nereagovala. 

Mladý športovec Martin Vaculík je podľa našich informácií láskou herečky Kristíny Turjanovej.
Zobraziť galériu (6)
Mladý športovec Martin Vaculík je podľa našich informácií láskou herečky Kristíny Turjanovej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu