Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Turjanovej priznanie o druhom stave: Zbabrané plány s tehotenstvom!

Kristína Turjanová sa po prvýkrát vyjadrila k svojmu tehotenstvu. Zobraziť galériu (5)
Kristína Turjanová sa po prvýkrát vyjadrila k svojmu tehotenstvu. (Zdroj: TV MARKÍZA, )

BRATISLAVA - Konečne prehovorila! Už dlhšie sa v kuloároch šoubiznisu hovorí o tehotenstve Kristíny Turjanovej (35). Hviezda Búrlivého vína sa k tejto téme odmietala vyjadrovať a úplne jasne svoj zmenený stav potvrdila až teraz. Priznanie o očakávaní bábätka jej však nevyšlo podľa predstáv.

Koncom apríla sa dostala na verejnosť informácia, že herečka Kristína Turjanová je tehotná. Svoje sladké tajomstvo si však tmavovláska dlhé týždne nechávala pre seba a verejne o ňom nehovorila.


Sladké tajomstvo Turjanovej z Búrlivého vína: Čaká bábätko! 


Hviezda Búrlivého vína teraz urobila výnimku pre markizácke Šoubiz noviny. Tie herečku oslovili v súvislosti s nečakanými zmenami jej postavy v seriáli Búrlivé víno. „Scenáristi to trochu prispôsobili môjmu stavu momentálnemu životnému,“ vyhlásila kučeravá Slovenka. Na priamu otázku, či je tehotná, sa vyjadrila iba strohým a pomerne neistým „Áno.“

Jej jednoduchá odpoveď však dostala vzápätí aj vysvetlenie. Pôvodne totiž chcela brunetka radostnú správu oznámiť verejnosti úplne inak. No jej plány boli zmarené. „Ja som sa na toto interview chystala, že to tak spojíme, ale okolnosti sa vyvinuli tak, že sa to prevalilo trošičku skôr,“ povedala pred markizáckou kamerou Turjanová.

Vysvetlila sa tak aj jej doterajšia neochota komunikovať na túto tému. Herečka si evidentne predstavovala, že tehotenstvo prezradí ona sama práve v Šoubiz novinách a bude to pre divákov veľká novinka. Lenže už nebola. 

Napriek tomu ale Kristína v týchto dňoch prežíva obrovskú radosť. „Musím povedať, že som šťastná konečne po dlhej, dlhej dobe,“ prezradila. Ja si myslím, že to moje dieťa bude veľmi hyperaktívne, na čo sa veľmi, veľmi teším,“ dodala s miernou iróniou v hlase Turjanová, ktorej sa vraj s dieťatkom pod srdcom zvýšil aj apetít. „Chutí mi papať, veľa papám a je to aj vidieť,“ uviedla. Budúcej mamičke želáme všetko dobré!


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu