Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tehotná hviezda Búrlivého vína: Jej telo to už nezvláda!

Kristína Turjanová musela kvôli tehotenstvu poľaviť. Jej telo nezvládalo tempo, na aké bola doposiaľ zvyknutá. Zobraziť galériu (4)
Kristína Turjanová musela kvôli tehotenstvu poľaviť. Jej telo nezvládalo tempo, na aké bola doposiaľ zvyknutá. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Spomalila! Slovenská herečka Kristína Turjanová (35), známa z markizáckeho Búrlivého víno, obmedzila kvôli tehotenstvu svoje pracovné aktivity. Ako prezradila, telo ju už jednoducho nepustí, dokáže sa rýchlo vyčerpať, a tak musela z tempa, na aké bola doposiaľ zvyknutá, upustiť.

Koncom apríla sa na verejnosť dostala informácia, že herečka Kristína Turjanová je tehotná. Hviezda Búrlivého vína spočiatku šťastnú novinku tajila, no o pár týždňov vyšla s pravdou von. A požehnaný stav na tmavovláske aj čoraz viac vidno - umelkyňa žiari šťastím a bruško sa jej pekne guľatí.


Sladké tajomstvo Turjanovej z Búrlivého vína: Čaká bábätko!

Turjanovej priznanie o druhom stave: Zbabrané plány s tehotenstvom! 


Práve preto musela známa Slovenka obmedziť prácu. Pracovné tempo na aké bola doposiaľ zvyknutá, totiž jej telo nezvláda. „Už nemôžem pokračovať v móde workoholizmu, telo ma už jednoducho nepustí, povie mi stop a tým pádom som skončila. Môžem ísť len na taký limit, aký unesiem - teda unesieme. Dokážem sa veľmi rýchlo vyčerpať, takže sa musím šetriť,“ povedala herečka v rozhovore.

Známa brunetka si však stále dáva celkom zabrať. „Stále pokračujem v natáčaní Búrlivého vína, robím dabing a donedávna som dohrávala predstavenia v mojom domovskom Divadle Andreja Bagara v Nitre. Dvadsiateho štvrtého júna sme na Dotykoch a spojeniach odohrali Gazdinú robu, ktorá mala túto divadelnú sezónu u nás v divadle premiéru. To bolo moje posledné predstavenie pred materskou,“ priblížila 35-ročná rodáčka z Trenčína, ktorá je momentálne v šiestom mesiaci. 

Či sa jej narodí dievča alebo chlapec, si zatiaľ necháva pre seba. „Myslím, že sú chvíle, ktoré patria iba mne a tak či tak, ako mi raz bolo povedané, 'Aj tak to raz vyjde na povrch.' Asi sa tomu neubránim, ale každopádne si to chcem čo najdlhšie nechať len pre seba,“ poznamenala. 

Pokročilé štádium tehotenstva však herečke nebráni v tom, aby si v lete užila i dovolenku. „Všetko už mám prediskutované s lekárom, ten mi povedal, že môžem, že je to bez problémov. Samozrejme, si uvedomujem, že už nie som najmladšia a ešte k tomu prvorodička, takže si musím na seba dávať trošičku väčší pozor ako tie mladuchy, ktoré to pravdepodobne berú celkom športovo,“ zasmiala sa.

„Chvalabohu, nemám zatiaľ žiadne zdravotné komplikácie, takže na dovolenku máme v pláne ísť. Niekam blízko, autom,“ uviedla herečka, pre ktorú je vraj cestovanie veľkou vášňou. „Veľmi rada cestujem, láka ma najmä Ázia, no teraz to nebudem môcť zaradiť do svojich životných aktivít, budem zrejme cestovať len s priateľom ako sprievod a psychická podpora na pretekoch,“ dodala.

Viac o téme: Búrlivé vínoKristína Turjanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu