Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalší škandál v českom šoubiznise: Gottovi j*blo!

Karel Gott si na svoju adresu vypočul vulgarizmus. Zobraziť galériu (4)
Karel Gott si na svoju adresu vypočul vulgarizmus. (Zdroj: SITA)

PRAHA - Maestro v šoku! Pomaly už utíchla kauza v súvislosti s tým, či hudobník Felix Slováček (71) slovným spojením nevyspytateľný k*kot myslel Karla Gotta (75). Aktuálne však na spevákovu adresu použil vulgarizmus aj ďalší umelec.

Karel Gott je slovenským a českým národom milovaný už niekoľko desaťročí. Preto mnohých iste prekvapilo, keď sa v roku 2013 špekulovalo, že práve jeho počastoval Felix Slováček spojením nevyspytateľný k*kot.  


Urážky v Smotánke majú dohru, Karel Gott zúri: Ja si zistím, či som ko*ot!


Táto kauza pomaly utíchla, no najnovšie ďalší umelec použil v súvislosti s maestrom vulgárny výraz. Sagvan Tofi je známy lámač sŕdc, ktorý napríklad v minulosti potajomky randil naraz s Darou Rolins aj Simonou Krainovou. A doteraz sa pred oltár nepostavil, hoci má jedno oficiálne dieťa a zrejme aj niekoľko nepriznaných.

Na otázku, či sa hodlá neikedy oženiť, odpovedal reportérke Blesku kategorickým nie. „Pretože sa mi zdá divné oženiť sa,” povedal Sagvan. Blondínka následne argumentovala tým, že aj Karel Gott bol dlho slobodný a nakoniec sa svadbe nebránil. „Gott? Karel Gott je ženatý? Jemu j*blo?” neveriacky sa spýtal Tofi. No, maestro asi bude tiež len krútiť hlavou, aké výroky vznikajú v šoubiznise na jeho adresu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu