Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prekvapenie pre moderátorku Majtánovú: Po 20 rokoch ďalší titul kráľovnej krásy!

Karin Majtánová sa počas večera vrátila o viac ako 20 rokov späť. Zobraziť galériu (8)
Karin Majtánová sa počas večera vrátila o viac ako 20 rokov späť. (Zdroj: TASR/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Opäť najkrajšou! Včerajší večer patril tradičnej Jozefovskej párty. Tú každoročne organizuje najväčší znalec ženskej krásy Jozef Oklamčák (58). Medzi pozvanými boli mnohé známe osobnosti slovenského šoubiznisu. Medzi nimi aj moderátorka RTVS Karin Majtánová (40). No a práve tej sa počas podujatia premietli všetky spomienky spred 22 rokov, kedy vyhrala Miss Slovensko 1993. V stredu bola pre zmenu korunovaná za Lady večera.

Dnes oslavujú svoje meniny všetci Jozefovia. Najväčší znalec krásnych žien Jozef Oklamčák v predvečer tohto dňa organizuje už šiesty rok po sebe obrovskú oslavu, ktorej sa pravidelne zúčastňujú desiatky hostí. Medzi nimi samozrejme nechýbajú ani známe tváre slovenského šoubiznisu. Zábavu si tentokrát nenechala ujsť ani moderátorka a prvá slovenská miss Karin Majtánová. Tá mala napokon počas večera príležitosť zaspomínať si na časy spred dlhých 22 rokov. 

Galéria: FOTOreportáž z Jozefovskej párty

Akciu totiž už tradične spestrili nielen hudobné vystúpenia, ale aj voľba Mistra a Lady Jozefovskej párty. A práve tmavovláske bola odovzdaná šerpa a trblietavá korunka. Bývalá kráľovná krásy sa tak na chvíľu vrátila späť do minulosti. „Sú to nezabudnuteľné zážitky. Myslím si, že každá jedna dievčina, ktorá to zažila, tak to má v sebe jednoducho zapísané raz a navždy,“ okomentovala pre Topky.sk svoje dávne víťazstvo v súťaži Miss Majtánová.

Moderátorka Dámskeho klubu si spolu s nami zaspomínala na pocity, ktoré počas veľkého finále súťaže krásy sprevádzajú každú z finalistiek. „Vtedy idete s kožou na trh a hráte vabank – buď všetko alebo nič. To je taký pocit, kedy musí človek za pár hodín alebo sekúnd vložiť do toho všetko pozitívne, čo sa v ňom nachádza. Myslím, že to sú také myšlienky, ktoré sa natrvalo usídlia niekde v duši a pravidelne sa oživujú a vracajú,“ prezradila nám Karin. Spomedzi pánov si titul Mistra vyslúžil profesor Pavel Traubner. 

Ako to už na Oklamčákovom podujatí býva zvykom, organizátor si pre svojich hostí prichystal všakovaké gurmánske špeciality a pri kvalitnej hudbe a dobrom vínku sa prítomní zabávali do skorých ranných hodín. 

VIDEO: Zaspievajte si so všetkými Jozefmi v okolí - vypočujte si Jozefovskú hymnu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu