Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

»Pripečená« moderátorka RTVS: Karin, takto ťa nepoznáme!

Karin Majtánová vyzerá po štyroch dňoch na slnku úplne ako mulatka. Zobraziť galériu (4)
Karin Majtánová vyzerá po štyroch dňoch na slnku úplne ako mulatka. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Moderátorka verejnoprávnej RTVS Karin Majtánová (40) nikdy nepatrila k svetlým typom žien. Odjakživa ju Slováci poznajú ako tmavovlásku a ani jej pleť nie je zrovna porcelánová. No zdá sa, že stačí len trochu teplých lúčov a z našej prvej Miss Slovensko sa stáva hotová mulatka. Na jednej zo spoločenských akcií totiž pred pár dňami vyzerala, akoby bola od slnka úplne pripečená.

Slovensko si už vyše týždňa užíva nefalšované letné počasie. Mnohí však už napriek tomu stihli vyraziť aj do zahraničia, kde chytajú bronz. K takým patrí aj moderátorka verejnoprávnej RTVS Karin Majtánová. Tá na nedávnom spoločenskom podujatí pútala pozornosť svojím zdanlivo až pripáleným telom.

Známa tvár z Mlynskej Doliny má totiž aktuálne pokožku úplne hnedočervenú. Pri pohľade na ňu asi každému hneď napadlo, že tmavovláska určite musela na niekoľko hodín zaspať na slnku. No prekvapujúco to tak nie je.

Našu prvú Miss Slovensko sme totiž kontaktovali a ako nám prezradila, na takéto sfarbenie jej stačil pomerne krátky pobyt na slnku. „Ja sa opálim rýchlo. Som taký ten snedý typ. Dokonca sa aj málokedy pripekám. A na neradosť všetkých múdrych dermatológov, ktorí sa v tom vyznajú, nepoužívam ani nejaké vysoké ochranné faktory,“ prezradila pre Topky.sk Majtánová, ktorá sa však vraj ešte nikdy úplne nespálila. „Občas sa stane, keď si človek zdriemne na pláži alebo niečo, ale nikdy to nie je také, že pľuzgiere, bolesti, alebo že by som sa musela natierať jogurtom. To nie. To som úplne v pohode,“ povedala nám moderátorka. 

A aj teraz, napriek jej hnedočervenej pokožke, je podľa jej slov všetko v úplnom poriadku. „Všetko je v pohode. Toto som ešte na úplnom začiatku. Keď ma uvidíte po druhej dovolenke... Už sa teším, kedy to úplne dorazím. Mne sa tmavé telá páčia, myslím si, že to vyzerá veľmi esteticky. Samozrejme, keď sa to nepreženie,“ prezradila nám tmavovláska, ktorá svoju tmavú farbu „priviezla” z krátkej štvordňovej dovolenky na Cypre. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu