Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Temná minulosť 1. slovenskej miss: Dieťa s mafiánom, kamarátom bosa Černáka!

Karin Majtánová Zobraziť galériu (7)
Karin Majtánová

BRATISLAVA – Zamilovala sa do nesprávneho! V týchto dňoch verejnoprávna televízia odvysielala dokument s názvom Vzostupy a pády mafie na Slovensku venovaný niekdajšiemu najväčšiemu bosovi podsvetia celého Slovenska Mikulášovi Černákovi. Jedným z ľudí, ktorí prehovorili pre RTVS, bol aj jeho dávny kamarát Milan Reichel - sám kedysi označovaný za šéfa tatranskej mafie. A zrejme málokto vie, že práve on je otcom prvorodeného dieťaťa moderátorky Karin Majtánovej, ktorá sa v roku 1993 stala prvou slovenskou miss.

Počas víkendu si markizácka Smotánka zaspomínala na prvú slovenskú súťaž krásy. Miss Slovensko 1993 sa stala Karin Majtánová, ktorá dnes pracuje ako moderátorka RTVS. Keď ako 19-ročná získala korunku, ohúrila svojou krásou nielen porotu, ale aj celý národ. Medzi inými aj údajného mafiána popradského podsvetia Milana Reichela, do ktorého sa bezhlavo zaľúbila v roku 1993. 

Zaujímavé je, že ten sa v týchto dňoch tiež objavil na obrazovkách – úplnou náhodou práve na Karininej domovskej RTVS. Tá totiž odvysielala dokument s názvom Vzostupy a pády mafie na Slovensku venovaný Mikulášovi Černákovi. V relácii vystupoval aj Majtánovej ex Milan, ktorý pred kamerami bez okolkov vyrozprával všetko o vzťahu s bosom všetkých bosov, jeho praktikách i vraždách.

S Černákom sa zoznámil približne v tom čase, keď aj s krásnou tmavovláskou. Mladá a zamilovaná Karin však nehľadela na dôsledky, ktoré ju môžu po boku tohto muža čakať. Po dvoch rokoch od súťaže sa im predčasne narodila vážne chorá dcérka, čím sa jej život obrátil úplne naruby.

Krátko na to ale dostala ďalšiu ranu. Jej milovaný Milan mal totiž opletačky s políciou. Kým v roku 1992 bol na neho vydaný zatykač kvôli ekonomickej trestnej činnosti, v roku 1995 ho muži zákona hľadali pre vydieranie. „To sú veľmi zložité veci, ktoré súvisia s ním, jeho prácou a minulosťou. Jedného dňa mi jednoducho povedal, že musí odísť, a potom som ho už dlhé roky nevidela,“ vyjadrila sa brunetka v minulosti pre týždenník Šarm.

Keď mala jej dcérka Karinka 4 roky, vydala sa za iného. Moderátorka zrejme chcela mať fungujúcu rodinu a zabudnúť pri novom mužovi na svoju životnú lásku. Neskôr sa jej narodil ešte syn, no ani ten nezachránil nefungujúci vzťah. Dnes je šťastná po boku partnera Petra, no v minulosti sa vyjadrila, že si vie predstaviť kamarátsky vzťah s otcom svojho prvého dieťaťa.

Zaujímalo nás preto, či dokument, v ktorom sa Reichel objavil, videla a či náhodou po rokoch spolu nezačali rodičia už dospelého potomka spolu komunikovať. „Nie, nevidela som to. Nestretávame sa ani spolu nekomunikujeme. Jednoducho nič,“ uviedla pre topky Majtánová. Aktuálne nie je žiadny kontakt ani medzi otcom a dcérou. „Karinka je dospelá, ak to ona raz bude chcieť má vlastnú hlavu a rozum, ja jej brániť nebudem. Ale k tejto téme vám viac nemám čo povedať. Pre mňa je tá kapitola uzavretá,“ dodala na záver moderátorka, ktorá za svojou temnou minulosťou, zdá sa, nadobro zatvorila dvere.

Takto dnes vyzerá Milan Reichel, expriateľ Karin Majtánovej a otec jej prvej dcérky.
Zobraziť galériu (7)
Takto dnes vyzerá Milan Reichel, expriateľ Karin Majtánovej a otec jej prvej dcérky.

Viac o téme: Karin Majtánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu