Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Spor Golonku a Andrásyho: Nečakaná pomsta!

Jozef Golonka a Oliver Andrásy majú medzi sebou „kabátový” spor. Zobraziť galériu (8)
Jozef Golonka a Oliver Andrásy majú medzi sebou „kabátový” spor.

BRATISLAVA – Poistil sa! K stálym hosťom známej Jozefovskej párty neodmysliteľne patrí legendárny Jozef Golonka (77). Tomu sa však pred rokom podarilo poriadne potrápiť humoristu Olivera Andrásyho (57). Zabávač totiž vtedy netušil, že bývalý hokejista omylom odišiel domov v jeho kabáte a spočiatku podľahol návalu paniky. Tentoraz preto nič nenechal na náhodu a urobil protiopatrenia.

Galéria: FOTOreportáž z Jozefovskej párty

Tak ako každý rok, ani tento sa nezaobišiel bez Jozefovskej párty organizovanej Jozefom Oklamčákom. Večierok sa konal v stredu večer v bratislavskej reštaurácii a nenechalo si ho ujsť množstvo známych tvárí. Nechýbal medzi nimi ani humorista Oliver Andrásy, ktorý si hneď pri príchode zgustol na prítomnej hokejovej legende. Vymyslel si totiž nečakanú odplatu za situáciu, ktorú mu minulý rok spôsobil Jozef Golonka

Oliver v samotnom úvode večera vytasil papier s nápisom „Toto nie je Golonkov kabát!“ V momente, ako to hostia zbadali, vybuchli smiechom a všetci si pripomenuli minuloročný trapas bývalého hokejistu. Športovcovi s prezývkou Žiletka sa vtedy podarilo odísť domov v humoristovom kabáte. Ten si najskôr myslel, že mu ho niekto ukradol, no potom zistil pravdu. „Dám si kvôli nemu asi vyšiť na kabát meno a priezvisko, aby sa to už neopakovalo,” tvrdil vtedy známy zabávač. 

Ako sme sa od nášho zdroja dozvedeli, už niekoľko týždňov pred tohtoročnou Jozefovskou párty sa nehovorilo takmer o ničom inom ako minuloročnom faux pas hokejovej legendy. „Andrásy dokonca chcel s Golonkom uzavrieť dohodu, že každý z nich príde vo farebne odlišnom kabáte. Jeden v bielom, druhý v čiernom,“ prezradil nám človek blízky obom pánom.

Nakoniec sa však obaja pred podobnou udalosťou poistili iným spôsobom. Oliver poukázaním na minulý rok zaistil, že všetci boli pri kabátoch v strehu. A Jozef zas na rozdiel od roku 2014 na akciu zobral aj manželku Boženku. Tá už dala pozor, aby tentoraz Jozef domov odišiel vo svojom oblečení. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu