Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Poplach v Markíze kvôli Šimkovičovej: Martina, toto nevyzerá vôbec dobre!

Martina Šimkovičová je moderátorkou relácie Reflex špeciál. Zobraziť galériu (4)
Martina Šimkovičová je moderátorkou relácie Reflex špeciál.

BRATISLAVA - Jej programu sa nedarí! Martina Šimkovičová (43) sa začiatkom mesiaca opäť začala objavovať na televíznych obrazovkách. Presne prvého februára Markíza odvysielala prvé vydanie nového magazínu Reflex špeciál, od ktorého si v Záhorskej Bystrici dosť sľubovali. Žiaľ, diváci ho nezobrali tak, ako vedenie očakávalo. Relácia so známou moderátorkou nespĺňa predstavy o sledovanosti, a tak museli začať kompetentní konať.

Martina Šimkovičová sa pred viac ako rokom vytratila z televíznych obrazoviek. Aktuálne si však od malej dcérky Sofie odskakuje do Markízy kvôli novej relácii. Tú začala moderovať 1. februára. Nedeľný program nesie názov Reflex špeciál. 

Tvorcovia namiešali do tohto formátu z každého rožka troška. Varenie s redaktorom Mariánom Lechanom za málo peňazí, pohľad na zaujímavé byty, či zmena imidžu vyzerajú na prvý pohľad ako lákavé témy. No napriek tomu, že v Reflexe špeciál bolo prakticky všetko, divákov príliš nezaujal. Sledovanosť prvej časti nebola vysoká a pri ďalších ešte klesala. Ani známa moderátorka to nezachránila.

Relácia tak zatiaľ nespĺňa očakávania, ktoré od nej kompetentní mali. A tak po necelom mesiaci museli rozmýšľať, ako ďalej. Za obsahom programu a aj za samotnou Šimkovičovou si však zatiaľ stoja. „Jediné, čo nefungovalo, bol vysielací čas, preto budeme od tohto týždňa Reflex špeciál vysielať v piatok pred Televíznymi novinami,” prezradila PR manažérka Ľudmila Ráceková. 

Už o pár dní sa tak ukáže, či si diváci obľúbia magazín v piatkovom čase. Ak ale sledovanosť nestúpne, zrejme budú musieť podniknúť radikálnejšie kroky. Otázne je, či sa potom Šimkovičová z obrazoviek na nejaký čas opäť nevytratí. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu