Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šimkovičová opäť v Markíze: Martina, toto si naozaj ty?!

Martina Šimkovičová starne do krásy. Zobraziť galériu (9)
Martina Šimkovičová starne do krásy.

BRATISLAVA - Viac sexi ako zamlada! Martina Šimkovičová (43) sa po viac ako roku na materskej dovolenke začne opäť objavovať na obrazovkách žlto-modrej televízie. Jej návrat je o to zaujímavejší, že namiesto Televíznych novín bude divákov sprevádzať novou reláciou Reflex špeciál. Blondínka je markizáčkou, ktorá v rámci tejto stanice prešla najväčším počtom relácií. V tých starších bola samozrejme mladšia, no po štyridsiatke je snáď príťažlivejšia než v minulosti. Presvedčte sa sami.

Poriadne sa zmenila! Martina Šimkovičová patrí k markizáckym stáliciam. Na obrazovky sa opäť vracia len rok po pôrode dcéry Sofie. Tentoraz ale nezakotví v hlavnej spravodajskej relácii. Vedenie jej ponúklo nový formát s názvom Reflex špeciál. V ňom sa po prvý raz objaví už dnes večer. 

Martina je vďaka tomu tvárou, ktorá vystriedala azda najviac relácií v televízii. Začínala v Teleráne, moderovala súťaž Cestoviny a neskôr zasadla za pultík v športových správach. Pred odchodom na materskú dovolenku už bola dlhoročnou súčasťou Televíznych novín. 

A keď si porovnáme fotografie z blondínkiných začiatkov s tými aktuálnymi, musíme konštatovať jednu vec. Šimkovičovej to pred kamerami pristane stále viac. Evidentne patrí k ženám, ktoré starnú do krásy. A uvedomuje si to aj ona sama. „Tohoto som sa dosť obávala,” vyhlásila v piatkovom Teleráne, keď uvidela zábery zo svojich starých relácií. „My ženy zrejeme ako víno,” dodala k pozitívnej premene svojho vzhľadu matka troch detí.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu