Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sajfa v telke: Moderátor za pár minút urazil polovicu šoubiznisu!

Matej Sajfa Cifra si rypol do viacerých známych tvárí. Zobraziť galériu (9)
Matej Sajfa Cifra si rypol do viacerých známych tvárí.

BRATISLAVA - Verný svojej povesti! Matej Sajfa Cifra (35) je známy ironickými poznámkami, ktorými nešetrí ani známe tváre nášho šoubiznisu. V relácii Nikto nie je dokonalý sa mu v minulosti podarilo uraziť herečku Zdenu Studenkovú (60) či hudobníka Braňa Mojseja (46). Pri najnovšej návšteve verejnoprávneho štúdia však ešte pritvrdil. Ako sa budú môcť presvedčiť diváci v dnešnej časti vedomostného kvízu, na paškál si zobral hneď niekoľko osobností.

Nijako sa nekrotil! Matej Sajfa Cifra bol hosťom relácie Nikto nie je dokonalý už viackrát. A zakaždým sa mu podarilo vyvolať búrlivé reakcie známych ľudí, o ktorých pred kamerami rozprával. Najznámejší je prípad, kedy herečka Zdena Studenková od neho prostredníctvom právnikov požadovala ospravedlnenie za jeho výroky

Napriek tomu si tvorcovia programu moderátora pozvali opäť. Divákov Sajfa pobaví práve v dnešnom vydaní. Mnohým známym osobnostiam však asi zamrzne úsmev na tvári. Cifra si totiž pri nakrúcaní opäť nedával servítky pred ústa. „Doteraz sme už dali asi troch ľudí dole,” chválil sa po 15-tich minútach účinkovania v relácii. 

Hneď v úvode Matej urazil dve známe slovenské speváčky. Stalo sa tak po tom, čo sa moderátori projektu Milan Junior Zimnýkoval a Marcel Forgáč spolu so Sajfom vyhlásili za najkrajšiu mužskú trojicu slovenského šoubiznisu. Pri vyrátavaní sexsymbolov, ktorí by sa mohli týmto cítiť dotknutí, blondiak s podrezaným jazykom medzi mená ako Tomáš Maštalír či Alexander Bárta zaradil aj Evu Mázikovú a Sisu Sklovskú. Nepriamo ich tak označil za chlapov. 

Na paškál si ironickým spôsobom vzal aj účastníčku prvej Superstar Martinu Šindlerovú a jej vtedajší vzťah s podstatne starším Branislavom Záhradníkom, ktorý v tom čase pracoval vo verejnoprávnej televízii. A neušetril ani najznámejšieho slovenského černocha. „Keď Pán Boh robil koníka, nakoniec z toho bol Ibrahim Maiga,” vyhlásil Sajfa.

Na smeč mu v jednom prípade nechtiac nahrala aj speváčka Katarína Koščová, ktorá sedela v kresle pre druhého hosťa. Brunetka sa vyznávala z lásky k svojmu manželovi slovami, že svadba s ním bola tým najlepším rozhodnutím, aké kedy v živote urobila. „No to je jasné, veď predtým si chodila s Mirom Jarošom,” prerušil ju Cifra poznámkou na adresu známeho speváka a producenta, ktorý tiež v minulosti súťažil v SuperStar. Žeby si Sajfa pred nakrúcaním dal za cieľ uraziť čo najviac ľudí? 

VIDEO: Matej Sajfa Cifra v relácii Nikto nie je dokonalý.

Sajfa v RTVS

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu