Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovenskí herci pobúrili divákov RTVS: Za toto by mali padať hlavy!

Juraj Kemka a Zuzana Šebová Zobraziť galériu (5)
Juraj Kemka a Zuzana Šebová

BRATISLAVA - To bol trapas! Diváci verejnoprávnej televízie boli v nedeľu poriadne prekvapení programom Krištáľové krídlo. Honosný galavečer totiž uvádzala dvojica komických hercov. Moderovanie Juraja Kemku a Zuzany Šebovej bolo založené na tom, že sa dokážu postaviť pred divákov aj bez súkania vtipov. Pritom niektoré situácie sa snažili byť zábavné... Ale dosť nasilu. Diváci sa zhodujú v tom, že bola znížená úroveň podujatia a niekto by mal za to niesť následky.

Skúsili to inak a nevyplatilo sa! Krištáľové krídlo je u ľudí zapísané ako cena, ktorá sa odovzdáva ľuďom, čo naozaj niečo dokázali. Úroveň galavečera bola vždy na vysokej úrovni a ako moderátori ním už sprevádzali napríklad herec Tomáš Maštalír či operný spevák a herec Filip Tůma.

Minulý rok sa v úlohe hostiteľov predstavila netradičná, ale príjemná dvojica – moderátor Marcel Merčiak a strelkyňa Danka Barteková. Tento rok sa organizátori rozhodli staviť na komicky zameraných hercov, ktorí účinkujú napríklad v markizáckej šou Kredenc.

Zuzana Šebová a Juraj Kemka ale neboli verejnosťou prijatí kladne. Ich uvádzanie galavečera totiž pôsobilo dosť strnulo a ich vzájomné dialógy o tom, ako nebudú vtipní, hoci to od nich ľudia čakajú, naozaj zábavné ani neboli. „Už moderujeme 12 minút a ty si nepovedal žiadny vtip,” chválila Šebová svojho kolegu. A ľudia pri obrazovkách iba krútili hlavou.

Reakcie divákov: 

► Z moderovania galaprogramu robili moderátori miestami Hornú Dolnú, až som sa za nich hanbil. Nemiestne, rádoby vtipné poznámky, mne to pripadalo trápne! 

► Vlani bolo moderovanie (Barteková – Merčiak) ďaleko honosnejšie a príjemnejšie. Vložiť do moderovania trochu inteligentného humoru určite nezaškodí, avšak humor z krčmy IV. cenovej skupiny na takéto podujatie nepatrí. 

► Títo dvaja NIE!!!

► Trápnejšia dvojica ešte tu nebola. 

► Kemka a Šebová, ja ich mám rada, ale toto bolo fakt číre peklo. 

► Úplne ste zdehonestovali podujatie touto neskutočne trápnou dvojicou „moderátorov” – Horná Dolná – zábava pre suterén je ok, ale nie na Krištáľové krídlo. Za toto by mali padať hlavy, aby sa nič podobné nemohlo opakovať. Však to bol normálny grc, nikto sa nesmial. A čítala som komenty od ľudí z médií, majú rovnaký názor. Naozaj ma mrzí, že takúto akciu ste sprznili takouto trápnosťou. 

Podľa našich informácií má celý galavečer pod palcom Nadácia Krištáľové krídlo, nie RTVS, ktorá ho vysiela. Žiadne dôsledky preto vyvodené nebudú. Navyše, organizátori si za výberom dvojice stoja. „Na moderátorov sme mali neskutočne dobré ohlasy a s Hornou Dolnou to nemalo nič spoločné. Je nám ľúto, že máte taký pocit, ale žiadne hlavy určite nepadnú,” reagovali kompetentní na sociálnej sieti. 

Topky.sk sa snažili spojiť aj so Zuzanou Šebovou. Herečka však nezdvíhala telefón a neodpovedala ani na sms správu. 

VIDEO: Upútavka na Krištáľové krídlo

Viac o téme: Juraj KemkaZuzana Šebová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu