Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mňahončák z Búrlivého vína vyvetral manželku: Fíha, to je ale kočka!

Martin Mňahončák s manželkou Katkou. Zobraziť galériu (8)
Martin Mňahončák s manželkou Katkou.

BRATISLAVA – Stále zamilovaní! Hoci je herec Martin Mňahončák (37) už štyri roky ženatý s manželkou Katkou, v spoločnosti ich bok po boku často nevídať. Uplynulý víkend však párik urobil výnimku. Modrooký sympaťák z Búrlivého vína totiž „vyvetral“ svoju atraktívnu polovičku.

Domácu pohodu vymenili za divadlo! Martin Mňahončák sa aktuálne divákom prihovára z markizáckeho seriálu Búrlivé víno. Okrem televíznej obrazovky je však veľmi ťažké stretnúť herca aj niekde v spoločnosti. A tak mnohých milo prekvapilo, keď sa v nedeľu večer objavil medzi divákmi na Lodi Adyho Hajdu na premiére novej komédie.

Odreagovať sa však neprišiel sám. Spoločnosť mu robila jeho manželka Katka, od ktorej sa ani na chvíľu nepohol. Hoci sú manželmi už štyri roky, lásku v ich vzťahu cítiť stále. Počas celého predstavenia si Mňahončák svoju polovičku objímal okolo pása a túlil sa k nej. Niet sa čomu čudovať, že si partnerku takto stráži. Je totiž poriadna kočka. Veď posúďte sami. Fotografie nájdete v našej galérii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu