Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kráľovnou Let´s Dance Hospodárová: Napriek lepšiemu Mňahončákovi!

Jana Hospodárová s kráľovskou korunkou na hlave. Zobraziť galériu (11)
Jana Hospodárová s kráľovskou korunkou na hlave.

BRATISLAVA - Spoznali sme novú Kráľovnú a Kráľa tanečného parketu! V piatok večer sa vo finále markizáckej šou Let´s Dance stretli Martin Mňahončák (33) spolu s Natáliou Glosíkovou (21) proti Jane Hospodárovej (35) a Matejovi Chrenovi (30). Absolútnym víťazom sa stal druhý spomínaný pár i napriek tomu, že herec získal viac bodov od poroty. Moderátorke a jej partnerovi odovzdali pomyselné žezlo minuloroční víťazi Nela Pocisková (20) a Peter Modrovský (27).

Po spriemerovaní esemes hlasov a bodov od poroty skončili v Grand finále na stupienku víťazov Jana Hospodárová a Matej Chren. Známky od odborníkov boli sčítané z aktuálneho kola a z toho predchádzajúceho. Z minulého týždňa sa totiž prenášali body kvôli odstúpeniu Petra Marcina a Ivany Surovcovej. Zostávajúce páry predviedli tri choreografie. Ich zoznam nájdete TU!

Moderátorka Telerána uspela aj napriek tomu, že si počas Grand finále vyslúžila menej bodov od odborníkov než jej súper Martin Mňahončák. Spolu s Natáliou Glosíkovou totiž skončil na druhom mieste. „Som veľmi šťastná. Urobili ste nás šťastnými,“ reagovala bezprostredne po vyhlásení výsledkov z úst generálnej riaditeľky Zuzany Ťapákovej moderátorka Jana Hospodárová. Tvár Telerána nevedela nájsť správne slová a tak ju v ďakovnej reči nahradil jej tanečný partner Matej Chren.

Galéria: Let´s Dance 5 finále

„Chcem sa poďakovať divákom, že ste posielali hlasy. A tiež Markíze, že nás oslovili do tohto projektu. Skrátka všetkým ľudom, ktorí sa na ňom podieľali a vybudovali ho. Chcem sa poďakovať Janke a tiež mojej mamine, ocinovi a mojej Eňuške,“ zneli posledné slová tanečníka v šou.  

Po záverečných vyjadreniach nasledoval víťazný tanec páriku a koniec prenosu. Po tom, čo sa vypli kamery, nám herec prezradil, že nie je smutný. „Druhé miesto je krásne. Myslím si, že je to výborné. Na začiatku som nečakal, že sa dostaneme tak ďaleko. Som nadmieru spokojný,“ povedal pre topky.sk Mňahončák. 

Chronológia víťazov jednotlivých ročníkov tanečnej súťaže:

Let´s Dance 1 – Zuzana Fialová a Peter Modrovský (2006)
Let´s Dance 2 – Michaela Čobejová a Tomáš Surovec (2008)
Let´s Dance 3 – Juraj Mokrý a Katarína Štumpfová (2009)
Let´s Dance 4 – Nela Pocisková a Peter Modrovský (2010)
Let´s Dance 5 – Jana Hospodárová Matej Chren (2011)
 

Ako hodnotí svoje pôsobenie v šou Jana Hospodárová? Čo všetko vďaka Let´s Dance zažila? Čakala, že vyhrá? Na tieto a ďalšie otázky vám odpovie v pondelkovom online rozhovore na topkách. Viac informácií nájdete TU!

Porotcovská tabuľka

      Suťažný pár Minul. kolo 1.tanec 2.tanec 3.tanec B.
1. 

Mňahončák a Glosíková

97 35 40 39 211
2. Hospodárová a Chren 96 32 38 40 206

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu