Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mňahončákova spoveď pred finále: Toto nie je normálne!

Martin Mňahončák je už zo šou unavený. Zobraziť galériu (6)
Martin Mňahončák je už zo šou unavený.

BRATISLAVA - Nevládze! Martin Mňahončák (33) sa prekvapivo dopracoval až do finále tanečnej súťaže. Možno za to sčasti môže aj zranenie favorizovaného Petra Marcina (45) a tiež fakt, že hercovi z Ordinácie sa úrazy našťastie vyhli. No ani tak to nemá v Let´s Dance ľahké. Topkám prezradil, že trpí bolesťami a že táto šou je jeden veľký extrém.

Desiate kolo Let´s Dance sa nieslo v znamení zranenia Petra Marcina. Ten musel kvôli natrhnutým svalom na lýtku zo súťaže odstúpiť. „Je to obrovská škoda, bolo mi to veľmi ľúto,” povedal nám k tomu jeho súper Martin Mňahončák. Zisťovali sme, či jemu sa úrazy vyhýbali. „Zranenia neboli, ale bolesti máme všetci. To, čo sa tu deje a do akého extrému sa všetci dostávame, to nie je normálne,” prezradil nám otvorene.

Zdá sa, že keď vstupoval do tohto projektu, úplne si neuvedomoval, do čoho ide. Hlavne fyzickú náročnosť tréningov si asi nevedel dosť dobre predstaviť. Navyše, ani teraz sa neodvažuje tvrdiť, že vie tancovať. „Ak si niekto myslí, že za tri mesiace sa to dá naučiť, tak je na veľkom omyle,” tvrdí herec z Ordinácie v ružovej záhrade.

Nikoho teda asi neprekvapí, že na finále sa veľmi teší. Nie však z dôvodu, že by pomýšľal na výhru. Ale hlavne preto, že kolotoč tréningov, generálnych skúšok a priamych prenosov definitívne skončí. „Áno, svojím spôsobom sa teším,” priznal Mňahončák.

Sledujte TopkyTV: Martin Mňahončák o Let´s Dance.

Mňahončák_LSD

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu