Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Módne (s)hity z Plesu: Prsia až na kľúčnych kostiach, Rosovej z pekla neštěstí a Heringhovej OMG!

Ivan Bednárik zhodnotil outfity dám. Zobraziť galériu (13)
Ivan Bednárik zhodnotil outfity dám. (Zdroj: Orange)

BRATISLAVA - Uplynulý víkend patril 15. ročníku Plesu v opere. Všetky dámy boli ostro sledované a rovnako tak aj ich večerné róby. Na tie si teraz posvietil Ivan Bednárik. Ktorá zo známych tvárí zažiarila a ktorej šaty boli úplnou pohromou? Svoj názor môžete vyjadriť aj vy v ankete pod článkom.

Lucia Hablovičová, exriaditeľka Miss Slovensko

No začnem asi tak - krása, vkus, to všetko sa dá nejakým spôsobom nadobudnúť, ale eleganciu a noblesu treba mať v sebe. Okrem toho je v živote dôležité dať na dobré rady od svojich priateľov. No stačilo múdrych rečí. Lucia vyzerá úchvatne! Pre mňa bola minulý rok kráľovnou plesu a veru, ona si latku drží. A veľmi vysoko. Milé dámy, takto to má na plese vyzerať. Prekrásna veľká sukňa, nádherný živôtik, skvelá vizáž. Šaty made by Hanečka - nádhera.
Zobraziť galériu (13)
No začnem asi tak - krása, vkus, to všetko sa dá nejakým spôsobom nadobudnúť, ale eleganciu a noblesu treba mať v sebe. Okrem toho je v živote dôležité dať na dobré rady od svojich priateľov. No stačilo múdrych rečí. Lucia vyzerá úchvatne! Pre mňa bola minulý rok kráľovnou plesu a veru, ona si latku drží. A veľmi vysoko. Milé dámy, takto to má na plese vyzerať. Prekrásna veľká sukňa, nádherný živôtik, skvelá vizáž. Šaty made by Hanečka - nádhera.  (Zdroj: Orange)

Alena Heribanová, moderátorka

Alenka tradične nezaháľa, vyzerá sviežo jak broskyňa v júni. Jedinečný odtieň šiat jej veľmi pristane, jednoznačne bola neprehliadnuteľná. Veľmi oceňujem jednoduchosť a samozrejme aj veľkosť sukne.
Zobraziť galériu (13)
Alenka tradične nezaháľa, vyzerá sviežo jak broskyňa v júni. Jedinečný odtieň šiat jej veľmi pristane, jednoznačne bola neprehliadnuteľná. Veľmi oceňujem jednoduchosť a samozrejme aj veľkosť sukne.  (Zdroj: Orange)

Iveta Černá, manželka herca Vlada Černého

Toto je model, ktorý fakt netuším, kto mohol ušiť. Lebo to nie je málo. Vampír dekolt do špicu opticky zosunul dekolt smerom dole o 10 cm. Prudko dekorované aplikácie po celých šatách spôsobili, že si skoro nevšimnete nositeľku. Rada na záver - čo tak skúsiť púdrové, jemné, studené odtiene? K farbe vlasov trošku zjemniť a najmä ubrať.
Zobraziť galériu (13)
Toto je model, ktorý fakt netuším, kto mohol ušiť. Lebo to nie je málo. Vampír dekolt do špicu opticky zosunul dekolt smerom dole o 10 cm. Prudko dekorované aplikácie po celých šatách spôsobili, že si skoro nevšimnete nositeľku. Rada na záver - čo tak skúsiť púdrové, jemné, studené odtiene? K farbe vlasov trošku zjemniť a najmä ubrať.  (Zdroj: Orange)

Andrea Heringhová, partnerka Borisa Kollára

OMG! (Oh my god! - Och, môj Bože!) To, že je dokonalo nalíčená a učesaná, o tom niet pochýb. U Andrey som zvyknutý, že je skôr o päť rokov dopredu. A väčšinou necháva za sebou údiv z krásnych šiat. Toto ťažko pomenovať - no torta á la Alica z krajiny zázrakov. Ale ono to tak možno aj bolo myslené.
Zobraziť galériu (13)
OMG! (Oh my god! - Och, môj Bože!) To, že je dokonalo nalíčená a učesaná, o tom niet pochýb. U Andrey som zvyknutý, že je skôr o päť rokov dopredu. A väčšinou necháva za sebou údiv z krásnych šiat. Toto ťažko pomenovať - no torta á la Alica z krajiny zázrakov. Ale ono to tak možno aj bolo myslené.  (Zdroj: Orange)

Xénia, partnerka bývalého hokejistu Zdena Cígera

Toto je model, ktorý je pre mňa záhadou. Nie je všetko pekné, čo sa leskne, lebo občas to vypáli opačným smerom. A teda táto róba. Okrem toho, že nesedí, ešte aj prsia má vytlačené až na kľúčnych kostiach. V tom vykameňovanom korzete je teda pekný objem. A čierna sukňa? No škoda peria. Pre mňa opticky pôsobia tieto šaty na dáme o 2 čísla väčšie. A inak myslím si, že keby bol ten korzet čierny, bolo by to v pohode.
Zobraziť galériu (13)
Toto je model, ktorý je pre mňa záhadou. Nie je všetko pekné, čo sa leskne, lebo občas to vypáli opačným smerom. A teda táto róba. Okrem toho, že nesedí, ešte aj prsia má vytlačené až na kľúčnych kostiach. V tom vykameňovanom korzete je teda pekný objem. A čierna sukňa? No škoda peria. Pre mňa opticky pôsobia tieto šaty na dáme o 2 čísla väčšie. A inak myslím si, že keby bol ten korzet čierny, bolo by to v pohode.  (Zdroj: Orange)

Jana Pištejová, módna návrhárka

Predpokladám, že model z vlastnej dielne. Ja by som ju na ples nepustil. Nie je to dostatočne spoločenské na tak honosné podujatie. A to nie som konzervatívny a páči sa mi extravagancia. Keď má mať chlap frak, tak žena má mať róbu a nie sukňu á la prištopkaná látka jak v lete k bazénu.
Zobraziť galériu (13)
Predpokladám, že model z vlastnej dielne. Ja by som ju na ples nepustil. Nie je to dostatočne spoločenské na tak honosné podujatie. A to nie som konzervatívny a páči sa mi extravagancia. Keď má mať chlap frak, tak žena má mať róbu a nie sukňu á la prištopkaná látka jak v lete k bazénu.  (Zdroj: Orange)

Zlatica Puškárová, moderátorka

Krásne, romantické... Lahodiaco pôsobí kombinácia červenej a ružovej. A pomer topu a sukne je tiež výborný. Zlatka zvolila aj veľmi peknú vizáž.
Zobraziť galériu (13)
Krásne, romantické... Lahodiaco pôsobí kombinácia červenej a ružovej. A pomer topu a sukne je tiež výborný. Zlatka zvolila aj veľmi peknú vizáž.  (Zdroj: Orange)

Regina Ovesny Straka, finančníčka

Vážení, pre mňa je toto kráľovná plesu! Úžasné, vtipné, neokukané, výborné. Má to gule aj štýl. Kožušina nesmie chýbať a naozaj netreba mať načesaný karfiol na hlave, aby to bolo akože plesové. Pani Ovesny gratulujem!
Zobraziť galériu (13)
Vážení, pre mňa je toto kráľovná plesu! Úžasné, vtipné, neokukané, výborné. Má to gule aj štýl. Kožušina nesmie chýbať a naozaj netreba mať načesaný karfiol na hlave, aby to bolo akože plesové. Pani Ovesny gratulujem!  (Zdroj: Orange)

Tatiana Rosová, politička

No, neviem sa vynadívať. Ťažko mi je hodnotiť, lebo pani Rosová je nádherná žena. Ale tento model, to je tak na karneval do Ria na čelo alegorického vozu. Z pekla neštěstí!
Zobraziť galériu (13)
No, neviem sa vynadívať. Ťažko mi je hodnotiť, lebo pani Rosová je nádherná žena. Ale tento model, to je tak na karneval do Ria na čelo alegorického vozu. Z pekla neštěstí!  (Zdroj: Orange)

Iveta Malachovská, moderátorka

Olala, veľmi pekné, jednoduché šaty, jemný detail na bokoch zo štrasu a kmotrička líštička cez ramená. Veľmi pekné, Ivetka.
Zobraziť galériu (13)
Olala, veľmi pekné, jednoduché šaty, jemný detail na bokoch zo štrasu a kmotrička líštička cez ramená. Veľmi pekné, Ivetka.  (Zdroj: Orange)

Petra Ficová, fotografka

Nádherné! Konečne jedna Slovenka, ktorá pozná jednoduchosť a štýl. Naozaj je občas v jednoduchosti krása. Úchvatná vizáž, krásne šaty a prekrásna kabelka od McQueena. Výborné.
Zobraziť galériu (13)
Nádherné! Konečne jedna Slovenka, ktorá pozná jednoduchosť a štýl. Naozaj je občas v jednoduchosti krása. Úchvatná vizáž, krásne šaty a prekrásna kabelka od McQueena. Výborné.  (Zdroj: Orange)

Mária Reháková, podnikateľka

Pani Reháková má rada veľké roby ako z 1000 a 1 noc. Táto je ale naozaj veľmi slušivá - z krásnej látky. A čo veľmi oceňujem, že má prekryté ramená. Umocňuje to vážnosť podujatia.
Zobraziť galériu (13)
Pani Reháková má rada veľké roby ako z 1000 a 1 noc. Táto je ale naozaj veľmi slušivá - z krásnej látky. A čo veľmi oceňujem, že má prekryté ramená. Umocňuje to vážnosť podujatia.  (Zdroj: Orange)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu