Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Z blond zlatokopky neupravená chlapaňa: Veľká premena Jojkárky!

Lujza Garajová Schrameková zo seriálu Divoké kone sa v minulosti objavovala aj v zábavnej šou Haló. Zobraziť galériu (6)
Lujza Garajová Schrameková zo seriálu Divoké kone sa v minulosti objavovala aj v zábavnej šou Haló. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - To je rozdiel! Herečku Lujzu Garajovú Schramekovú (31) si diváci obľúbili ako ráznu šéfku stajní v novom jojkárskom projekte Divoké kone. No málokto tuší, že krátkovlasá brunetka sa v minulosti objavovala aj v šou Haló. V porovnaní s imidžom neupravenej chlapane z rodinného seriálu by ju však v zábavnom programe spoznal naozaj iba málokto.

To je zmena! Minulý týždeň začala televízia Joj vysielať nový seriál Divoké kone. Okrem známych hercov v ňom diváci môžu sledovať aj niekoľko neopozeraných tvárí. Jednou z nich je napríklad Lujza Garajová Schrameková. Málokto však vie, že brunetka nie je na televíznych obrazovkách žiadnym nováčikom. V minulosti sa totiž objavovala napríklad v relácii Haló. No a tam vyzerala úplne inak.

Veď zatiaľ čo v jojkárskej novinke stvárňuje večne strapatú a neupravenú „chlapaňu“ Mery, ktorá o mužov nejaví absolútne žiaden záujem, v zábavnej šou hrala pravý opak - vyfintenú zlatokopku. Namiesto pohodlných riflí, obyčajného trička a károvanej košele sa v humoristickej relácii objavovala v obtiahnutých minišatách a v lodičkách. No nielen vizuál, ale aj charakter postavy mal od toho súčasného na míle ďaleko. V zábavnej šou totiž radila ženám, ako zbaliť bohatého frajera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu