Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Jojkárska herečka ukázala telo v bikinách a všetkým padla sánka: Môže takto vyzerať po dvoch deťoch!?

Lujza Garajová Schrameková Zobraziť galériu (5)
Lujza Garajová Schrameková

BRATISLAVA - Toto telo ste ešte nevideli! Hoci je herečka Lujza Garajová Schrameková (32) už dvojnásobnou matkou, pozornosť mužov bezpochyby upúta aj dnes. Sympaťáčka totiž nedávno ukázala, že aj po dvoch deťoch sa môže stále pochváliť dobrou postavou a super dekoltom.

Nemá sa za čo hanbiť! Herečka Lujza Garajová Schrameková nie je na slovenskej scéne žiadnym nováčikom. Svoje herecké nadanie už predvádzala nielen na divadelných doskách, ale aj v televíznych projektoch a seriáloch. Aktuálne v zábavnom sitkome Naši stvárňuje jednu z hlavných postáv.

V jojkárskom TopStare sa ale najnovšie ukázala tak, ako ju diváci ešte nevideli. Usmievavá brunetka si totiž nedávno užívala chvíle plné oddychu a svoje telo pretŕčala na kúpalisku iba v dvojdielnych bikinách, v ktorých ukázala svoje krivky. Umelkyňa síce nepatrí k tým ženám, ktoré by sa každý deň potili v posilňovni, no za svoju postavičku sa rozhodne hanbiť nemusí. „Viem, že nikdy nebudem tá vychrtlina, ktorou som vždy chcela byť. Bojovala som s tým, ale prijala som to telo a celkovo aj ono tak prijalo mňa,“ okomentovala svoju figúru známa herečka.

Dvojnásobná mamina sa však okrem obdivuhodnej postavy môže pochváliť aj pomerne bujným dekoltom. „Mne narástli prsia, keď som mala asi 14 rokov a vtedy som s tým nebola až tak stotožnená, pretože to prišlo skoro a boli väčšie ako prsia pani učiteľky,“ zavtipkovala herečka. Lujza dokonca priznala aj to, že po dojčení svojich ratolestí sa pohrávala s myšlienkou nechať si svoje objemné poprsie chirurgicky vylepšiť. „Rozmýšľala som nad tým, ale potom tie všetky možné riziká a strach, a tak som povedala, že nie,“ dodala na záver s úsmevom obľúbená jojkárka.

Viac o téme: Lujza Garajová Schrameková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu