Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zvrat u obete prominentnej lekárky Aleny Pallovej: Stalo sa to, čo málokto čakal!

Obeť autonehody, ktorú spôsobila lekárka Alena Pallová, lekári po dvoch týždňoch prebrali z umelého spánku. Zobraziť galériu (5)
Obeť autonehody, ktorú spôsobila lekárka Alena Pallová, lekári po dvoch týždňoch prebrali z umelého spánku. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Lekárka Alena Pallová (35) spôsobila na Štedrý deň v bratislavskej Rači vážnu dopravnú nehodu. Doktorka, medzi ktorej klientelu patria viaceré dámy nášho šoubiznisu, nezastavila na červenej a vo vysokej rýchlosti to na svojom luxusnom BMW napálila do Fiatu. Náraz bol taký silný, že druhej vodičke spôsobil zranenia, ktoré na prvý pohľad vyzerali nezlučiteľné so životom. No po dvoch týždňoch od incidentu sa stalo to, čo zrejme čakal len málokto.

Dermatologička Alena Pallová spôsobila 24. decembra v bratislavskej mestskej časti Rača vážnu dopravnú nehodu. Podľa polície blondínka nerešpektovala svetelnú signalizáciu a do križovatky vošla na červenú. Svedkovia tiež tvrdia, že jej luxusné BMW sa po ceste rútilo vysokou rýchlosťou. „Predstavte si, že narazíte do auta, ktorému odrazíte celú motorovú časť. A ešte potom narazíte do stĺpu, ktorý sa vám zarazí hlboko do motorovej časti BMW radu 6. Tak ako rýchlo asi mohla ísť?“ poznamenal jeden z ľudí bývajúcich v blízkosti miesta incidentu. 

No hoci plavovláska z osudnej zrážky vyviazla len z ľahšími zraneniami, druhá vodička už toľko šťastia nemala. Naopak, lekári jej dávali len minimálne šance na prežitie. „Doktor po príjazde na miesto nehody povedal, že toto nevyzerá vôbec dobre. Videl som tie poranenia, tiež mi bolo jasné, že ak sa z toho dostane, tak to bude zázrak,“ prezradil jeden zo svedkov. 

No po dvoch týždňoch od incidentu je na tom pacientka podstatne lepšie. Stalo sa to, čo čakal len málokto. Lekári usúdili, že stav ženy je dostatočne dobrý na to, aby ju mohli prebrať z umelého spánku a odpojiť z pľúcnej ventilácie, ktorá za ňu dýchala. Podľa našich zistení už dokonca komunikuje s okolím. 

„Pacientka je naďalej hospitalizovaná na ARO, no je už odpojená od prístrojov a stabilizovaná. To je všetko, čo vám môžem povedať, “ priblížila pre topky.sk hovorkyňa Ministerstva zdravotníctva Martina Šoltésová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu