Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Obeť prominentnej lekárky Pallovej: Nové správy o jej zdraví!

Alena Pallová spôsobila na Štedrý deň autonehodu, pri ktorej sa vážne zranila mladá žena. Zobraziť galériu (4)
Alena Pallová spôsobila na Štedrý deň autonehodu, pri ktorej sa vážne zranila mladá žena. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Doktorka Alena Pallová (35) do smrti nezabudne na deň, kedy na Vianoce spôsobila vážnu dopravnú nehodu. Kvôli jej jazde na červenú totiž v týchto dňoch zvádza boj o život mladá žena (39). Ako sme vás v súvislosti s jej stavom pred časom informovali, zlepšil sa natoľko, že ju mohli odpojiť od podporných prístrojov. Následne sa však musela podrobiť komplikovanej operácii. Ako je na tom obeť nehody dnes?

Prominentná lekárka Alena Pallová na Štedrý deň nerešpektovala dopravné predpisy a v bratislavskej Rači vo vysokej rýchlosti narazila do iného vozidla. No zatiaľ čo ona z autonehody vyviazla len s ľahšími zraneniami, vodička druhého auta už toľko šťastia nemala.

„Doktor po príjazde na miesto nehody povedal, že to vôbec nevyzerá dobre. Videl som tie poranenia a tiež mi bolo jasné, že ak sa z toho dostane, tak to bude zázrak,“ prezradil jeden zo svedkov. No mladá žena je veľká bojovníčka - už po krátkych dvoch týždňoch totiž nastal v jej liečbe posun vpred. Nielenže ju lekári mohli prebrať z umelého spánku, dokonca ju aj odpojili z pľúcnej ventilácie, ktorá za ňu dýchala. Bez problémov zvládla aj náročnú operáciu, ktorú pred pár týždňami musela podstúpiť

A najnovšie informácie sú dôkazom toho, že pri 39-ročnej žene zrejme naozaj stáli všetci anjeli strážni. Jej stav sa napriek počiatočným nie veľmi pozitívnym prognózam každým dňom zlepšuje. Najnovšie už začína plnohodnotne komunikovať s okolím. „Pacientkin stav sa pomaly zlepšuje, postupne sa jej obnovuje reč. Naďalej je hospitalizovaná na špecializovanom neurochirurgickom pracovisku,“ povedala pre Topky.sk hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Petra Stano Maťašovská.

V tejto súvislosti sme zisťovali aj to, ako vo vyšetrovaní nehody pokročila polícia. „Vyšetrovanie a znalecké dokazovanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví aj naďalej pokračuje, naďalej vykonávame procesné úkony s cieľom vec náležite objasniť. Znaleckým posudkom z odboru cestná doprava dosiaľ nedisponujeme. Bližšie informácie vzhľadom na štádium trestného konania nie je možné poskytnúť,“ vyjadrila sa pre Topky.sk Karina Považanová z KR PZ v Bratislave. O ďalšom vývoji vás na topkách budeme informovať.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu