Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Farmárka Jana Hrmová nafotila sexi snímky: Reakcie okolia ju nepríjemne prekvapili!

Jana Hrmová si za sexi fotky v spodnej bielizni vyslúžila nielen komplimenty, ale aj nepekné komentáre. Zobraziť galériu (6)
Jana Hrmová si za sexi fotky v spodnej bielizni vyslúžila nielen komplimenty, ale aj nepekné komentáre. (Zdroj: Instagram Markíza)

BRATISLAVA - Je to príliš?! Exfarmárka Jana Hrmová (20) najnovšie zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti sexi fotky v spodnej bielizni. A hoci čakala na margo záberov iba samé komplimenty, u niektorých priaznivcov vyvolala presne opačný efekt. Tmavovláska čelila negatívnym reakciám, v ktorých ju prirovnávali k žene ľahkých mravov. Tie najdrsnejšie komentáre mladá Bratislavčanka dokonca zmazala.

Toto nečakala! O tom, že exfarmárka Jana Hrmová je kus ženy, niet žiadnych pochýb. Veď tmavovláska to dokazuje aj na internete, kde pravidelne vešia jednu sexi fotku za druhou. Väčšinou zvodnými zábermi vyvolá len samé pozitívne ohlasy - priaznivci jej chvália dokonalé krivky a aj charizmu. No najnovšie sa však dočkala úplného opaku. Fanúšikovia mladej Bratislavčanky si myslia, že to s pikantnými pózami začína preháňať.

Bývalá súťažiaca markizáckej Farmy sa totiž obliekla do erotickej spodnej bielizne a fotku, na ktorej zvodne pózuje, zavesila na web. No a práve táto snímka si vyslúžila aj poriadnu kritiku. „Si pekná žena a máš krásnu postavu, ale nemala by si to takto preháňať. Tu vyzeráš ako pobehlica,“ objavilo sa medzi komentármi. Príspevkov v podobnom duchu bolo ešte pred časom viac, no z diskusie pod sexi záberom ich dala Jana zrejme zmazať - akosi sa totiž vytratili. Oslovili sme aj samotnú exfarmárku, no na naše otázky doposiaľ nereagovala.

Jana Hrmová si touto fotkou vyslúžila aj trochu kritiky. Niektorí jej priaznivci si totiž myslia, že to s obnažovaním a zvodnými pózami na internete už trochu preháňa.
Zobraziť galériu (6)
Jana Hrmová si touto fotkou vyslúžila aj trochu kritiky. Niektorí jej priaznivci si totiž myslia, že to s obnažovaním a zvodnými pózami na internete už trochu preháňa.  (Zdroj: Instagram Markíza)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu