Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kollárov plodný žúr s pipkami: Ďalšie deti na ceste!

Boris Kollár ženy jednoducho miluje. Zobraziť galériu (8)
Boris Kollár ženy jednoducho miluje.

BRATISLAVA - Najväčší milovník žien! Boris Kollár (49) má pre nežné pohlavie slabosť. Výsledkom je osem detí, ktoré majú rôzne mamičky. Boháč každú primerane zabezpečil, a tak mnohé cicušky snívajú práve o potomkovi s týmto podnikateľom. Neunikol preto ani markizáckym pipkám Cuky a Luky, ktoré si ho pozvali na silvestrovský žúr.

Vie si zo seba vystreliť! Boris Kollár je známy tým, že miluje nežné pohlavie. So siedmimi rôznymi ženami splodil osem detí, vďaka čomu sa stal terčom mnohých vtipov. Tie neobišli ani jeho zvyk riadne zabezpečiť každú svoju mamičku. Po internete totiž kolovala koláž s odkazom, že istejšie než hypotéka je otehotnieť s podnikateľom a nový byt je v suchu. 

Boris však už viackrát dokázal, že s paródiou na svoju adresu nemá problém. Účinkoval napríklad v seriáli Evity Urbaníkovej, kde sa na neho lepila zlatokopka. Zahral si aj bohatého milenca speváčky LeRy v jej klipe. Najnovšie sa bavil na vlastný účet aj pri nakrúcaní silvestrovského Kredenca.

Kollárovi alias Borisovi Dollárovi sa v markizáckom programe ušla úloha po boku cicušiek Cuky a Luky, ktoré ho pozvali na svoj žúr. Sviatočná vinšovačka týchto pipiek obsahuje aj jedno prianie, ktoré boháč ochotne plní dievčatám na Slovensku už niekoľko rokov. V scénke sa preto po čase objavilo dieťa a ďalšie boli na ceste. 

Samotný Boris sa nám k svojej role zatiaľ nevyjadril, podľa zákulisných informácií však pred kamerami pôsobil ako profesionál. „Trému pri ňom skôr dostali Petra Polnišová a Zuzana Šebová. Vďaka ich brbtom sa na pľaci nakoniec zdržal dlhšie než plánoval,” prezradil nám zdroj. Fotografie z nakrúcania nájdete v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu