Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Markíza musí riešiť vážny problém s Hornou Dolnou: S týmto nerátali!

Sledovanosť Hornej Dolnej spôsobil Markíze nečakané problémy. Zobraziť galériu (4)
Sledovanosť Hornej Dolnej spôsobil Markíze nečakané problémy.

BRATISLAVA - Nečakaná situácia! Markíza spustila začiatkom januára vysielanie nového komediálneho seriálu Horná Dolná. Ten sa od samotného štartu teší obrovskému diváckemu úspechu. Keďže však televízia nepredpokladala takú sledovanosť, vedenie dalo nakrútiť iba osem častí. Teraz musia riešiť, čo ďalej. Okrem nedostatku dielov je problém aj to, že program pustili kvôli jojkárskym Divokým koňom do obehu skôr, než mali pôvodne v pláne. Časti sa míňajú a v Záhorskej Bystrici nemajú náhradu.

Televízia Markíza začala od nového roka vysielať zábavný seriál Horná Dolná. No hoci novinka mala byť pôvodne len akýmsi mimosezónnym vyplnením, diváci si ju obľúbili natoľko, že už po prvých epizódach sa sledovanosťou približuje k legendárnym Susedom. A to sa doposiaľ žiadnemu inému slovenskému sitkomu nepodarilo. 

S týmto však modro-žltá televízia vôbec nerátala. Pôvodný plán bol totiž taký, že dedinská komédia sa bude na obrazovkách objavovať len do marca a potom ho opäť nahradí šou Kredenc. O tom svedčí aj fakt, že je natočených iba 8 častí tohto počinu. No s ohľadom na aktuálne výsledky by bola obrovská hlúposť nepokračovať v nakrúcaní. A uvedomujú si to aj samotní tvorcovia. 

V Záhorskej Bystrici tak museli vzniknutú situáciu riešiť. Hoci ďalšie epizódy Hornej Dolnej už v pláne vôbec neboli, televízia v týchto dňoch dáva dokopy tím tvorcov a začína sa pracovať na pokračovaní. No aby tých starostí nebolo málo, v Záhorskej Bystrici musia vymyslieť, čo nasadia po tom, keď sa predpripravené diely minú. Pôvodne mal totiž projekt štartovať neskôr a objavovať sa na obrazovkách až do marca. Markíza však chcela konkurovať Jojke, ktorá v predstihu spustila Divoké kone, a tak Horná Dolná vydrží iba do konca februára.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu