Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Prominentná lekárka po ťažkej autonehode: Psychicky na dne!

Alena Pallová pri nehode spôsobila vážne zranenia vodičke druhého auta. Zobraziť galériu (6)
Alena Pallová pri nehode spôsobila vážne zranenia vodičke druhého auta. (Zdroj: IEM)

BRATISLAVA - Najhoršie sviatky! Lekárka Alena Pallová (35) mala haváriu presne na Štedrý deň. Podľa polície ju spôsobila jazdou na červenú. Svedkovia však hovoria aj o neprimeranej rýchlosti. Blondínka to so svojím luxusným BMW napálila do červeného Fiatu. Zatiaľ čo doktorka skončila len s menšími zraneniami, vodička druhého auta stále v nemocnici bojuje o život. Dermatologička z kliniky krásy má podľa našich informácií psychické problémy. Vraj je kvôli nešťastiu úplne na dne.

Má poriadnu traumu! Alena Pallová spôsobila 24. decembra v bratislavskej mestskej časti Rača vážnu dopravnú nehodu. Vodička osobného motorového vozidla zn. BMW pravdepodobne nerešpektovala svetelné signalizačné zariadenie a do križovatky vošla na červenú,” tvrdí vo svojom stanovisku k havárii Karina Považanová z KR PZ v Bratislave. 

Svedkovia nehody však hovoria aj o veľkej rýchlosti, ktorou sa údajne doktorka rútila. Ponáhľala sa zrejme do Pezinka, kde býva. „Predstavte si, že narazíte do auta, ktorému odrazíte celú motorovú časť a ešte potom narazíte do stĺpu a ten sa vám zarazí hlboko do motorovej časti BMW rady 6. Tak ako rýchlo asi mohla ísť?” uviedol jeden z ľudí bývajúcich v blízkosti inkriminovanej križovatky. 

Nehoda mala za následok ťažké zranenia šoférky z druhého auta. Tá skončila vymrštená z vozidla na vozovke. Mala poranenú hlavu a na mieste dokonca dokonca údajne zvracala krv. „Doktor povedal, že toto nevyzerá vôbec dobre. Videl som tie poranenia, tiež mi bolo jasné, že ak sa z toho dostane, tak to bude zázrak,” prezradil jeden zo svedkov. 

Samotná Pallová utrpela menšie poranenia. Podľa ľudí z jej blízkeho okolia má aj nejaké zlomené stavce. Keďže však bola prepustená domov, nejde o vážny prípad. Horšie je však na tom lekárka po psychickej stránke. Ťažká nehoda a následky, ktoré spôsobila druhej vodičke, na nej zanechali stopy. S okolím príliš nekomunikuje a vymazala aj svoj osobný profil na sociálnej sieti. Podľa našich informácií je doslova na dne a musí brať aj lieky. Bohužiaľ, jej obeť je stále v ohrození života. „Žena je naďalej v umelom spánku. Jej stav je vážny,” povedala hovorkyňa nemocnice Petra Stano Maťašovská. Nočná mora tak zatiaľ ani pre jednu stranu nekončí. 

Takto vyzeralo miesto nehody krátko po zrážke. Fotografie priniesol denník Plus 1 deň.
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzeralo miesto nehody krátko po zrážke. Fotografie priniesol denník Plus 1 deň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu