Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mamička Lakatošová (40) prekvapuje vzhľadom: Silvia, vážne si nedávno rodila?!

Silvia Lakatošová len pred pár mesiacmi priviedla na svet dcérku Valentínku, a už sa môže pýšiť dokonalými krivkami. Zobraziť galériu (6)
Silvia Lakatošová len pred pár mesiacmi priviedla na svet dcérku Valentínku, a už sa môže pýšiť dokonalými krivkami. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Sexi! Len pred pár mesiacmi sa Silvia Lakatošová (40) stala dvojnásobnou mamičkou - po ôsmich rokoch pribudla k synčekovi Christiánovi (8) dcéra Valentínka. No hoci odvtedy ubehla pomerne krátka doba, dnes sa už riaditeľka Miss Universe SR môže pochváliť ukážkovou postavou. Pri pohľade na ňu, by dokonca tipoval len málokto, že tmavovláska pred siedmimi mesiacmi rodila. Veď posúďte sami.

Wau! Toto si zrejme pri pohľade na riaditeľku súťaže Miss Slovensko SR Silviu Lakatošovú povedalo mnoho hostí na akcii, ktorá sa pred pár dňami konala v centre Bratislavy. Veď ešte nedávno tmavovláska pútala pozornosť svojím veľkým bruškom, keď pod srdcom nosila dcérku Valentínku.

No a rovnako rýchlo, ako vyrástla jej malá princezná, sa zjavne aj mamičke darilo zhadzovať tehotenské kilá. Veď sympatická tmavovláska svojou tip-top postavičkou v kombinácii s čiernym priliehavým oblečením vyrazila hosťom na nedávnej spoločenskej akcii dych. 

Za tým bude zrejme jej pevná vôľa a láska k športu - ako nám totiž v minulosti prezradila, v posilňovni trávi 4 až 5 dní v týždni. „Pravidelne cvičím s trénerom. Okrem toho sa venujem spinningu,“ odhalila svoje finty Lakatošová, ktorá pohyb skrátka miluje. „Keď si zacvičíte, cítite sa výborne. Nielen po fyzickej, ale aj po psychickej stránke,“ povedala Silvia. Je teda jasné, čomu môže mamička tak rýchlo vďačiť za dokonalé krivky.

Silvia Lakatošová na nedávnej akcii predviedla super postavičku.
Zobraziť galériu (6)
Silvia Lakatošová na nedávnej akcii predviedla super postavičku.  (Zdroj: Topky.sk)
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu