Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Smotánka sa zabávala: Toto musíte vidieť! Mega výstrihy, bradavky a vysoké rozparky!

Na Fashion Sparkling Charity Night 2015 sa predviedlo množstvo známych dám v sexi róbach. Zobraziť galériu (25)
Na Fashion Sparkling Charity Night 2015 sa predviedlo množstvo známych dám v sexi róbach.

BRATISLAVA – Bolo sa veru na čo pozerať! Vo štvrtok večer sa v priestoroch historickej budovy Národnej Rady Slovenskej republiky konala prestížna charitatívna akcia Fashion Sparkling Charity Night 2015 pod vedením riaditeľky televízie Fashion Tv Gabriely Drobovej (41). Túto pompéznu udalosť si nenechali ujsť mnohé lekárske kapacity, biznisová elita či známe tváre, ktoré sa predviedli v úchvatných róbach. Niektoré z prítomných dám stavili na šaty s mega rozparkom, iné na hlboké rozparky. Niektoré prišli bez podprsenky a provokovali presvitajúcimi bradavkami.

Zaujali! Pod taktovkou Gabriely Drobovej sa vo štvrtok večer v centre Bratislavy konalo už po tretíkrát noblesné charitatívne podujatie, ktoré si nenechala ujsť ani slovenská smotánka. Tá vďaka svojej štedrosti prispela na dobrú vec. Tentokrát sa vyzbieralo 47 000 eur na rekonštrukciu Oddelenia paliatívnej medicíny Národného onkologického ústavu.

Večer bol ale aj o móde. Prítomní hostia mohli vychutnať krásne modely úspešného svetového návrhára Maxa Azriu, ktoré mali v Európe svoju premiéru. A na akcii zahviezdili aj mnohé dámy, ktoré boli vďaka svojim sexi róbam neprehliadnuteľné.

Pozornosti ako zvyčajne neušli tváre Fashion Tv Mária Zelinová a Jasmína Alagičová. Tie sa predviedli v čipkovaných šatách, v ktorých boli viac odhalené ako zahalené. Krásna blondínka zažiarila v šatách s rafinovaným výstrihom a mega rozparkom, ktorý odhalil jej dlhé štíhle nohy.

Rovnako zvodným outfitom ohúrila aj bývalá modelka Linda Antal Rezešová. Na hlboké výstrihy stavila aj bývalá playmate Andrea Heringhová, ako aj bývalá politická moderátorka Silvia Kušnírová a mnohé ďalšie.

O niečo viac ukázala bývalá kráľovná krásy Barbora Franeková, ktorej sa pod šatami rysovali bradavky. Pozornosť na seba strhla aj bývalá misska Romana Škamlová, ktorá v čipkovanom krátkom tope ukázala holé brucho. No ani organizátorka večera nezaostávala. Gabriela Drobová sa predviedla v róbe s odhaleným chrbtom. No uznajte, naozaj sa bolo na čo pozerať a páni si v ten večer prišli bezpochyby na svoje. Fotografie zvodných dám nájdete v našej GALÉRII.

Redaktorku Topiek Alenu Kvasnicovú obliekla do nádhernej róby s kožušinovou pelerínou z čiernej líšky talentovaná návrhárka Valery Dubay/ www.valerydubay.sk
Zobraziť galériu (25)
Redaktorku Topiek Alenu Kvasnicovú obliekla do nádhernej róby s kožušinovou pelerínou z čiernej líšky talentovaná návrhárka Valery Dubay/ www.valerydubay.sk

Viac o téme: Gabriela DrobováFashion Sparkling Charity Night 2015
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu