Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Luxusný večer slovenskej smotánky: Kmotríková, Kollár, Heringhová... Zábava vo veľkom štýle!

Andrea Heringhová, Boris Kollár aj Adriana Kmotríková sa dnes chystajú na luxusný večierok slovenskej smotánky. Zobraziť galériu (4)
Andrea Heringhová, Boris Kollár aj Adriana Kmotríková sa dnes chystajú na luxusný večierok slovenskej smotánky. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Dnešný večer sa bude niesť v znamení luxusu, no najmä pomoci. Podobne ako po minulé roky, aj tentokrát totiž riaditeľka módnej televízie Fashion Tv Gabriela Drobová (41) organizuje dobročinnú akciu s názvom Fashion Sparkling Charity Night. A pozvaná je len tá najvyberanejšia slovenská smotánka - medzi hosťami nebude chýbať podnikateľ Boris Kollár (50) s Andreou Heringhovou (34) či jojkárka Adriana Kmotríková (45).

Dnes večer sa v našom hlavnom meste koná jeden z najluxusnejších a zároveň najzmysluplnejších eventov. Riaditeľka módnej televízie Fashion Tv totiž po roku opäť organizuje večierok s názvom Fashion Sparkling Charity Night.

Hlavnou myšlienku podujatia je podpora rekonštrukcie oddelenia paliatívnej medicíny Národného onkologického ústavu a každoročne túto ušľachtilú myšlienku podporuje tá najvyberanejšia slovenská smotánka.

Nechýbajú napríklad známy podnikateľ Boris Kollár s Andreou Heringhovou, jojkárka Adriana Kmotríková, topmodelka Michaela Kocianová, herec Ady Hajdu, módny návrhár Lukáš Kimlička a mnoho ďalších.

Podobne ako v minulosti, aj teraz si hostia budú môcť vychutnať módnu prehliadku 20 outfitov v hodnote 46 000 eur, ktoré boli už odprezentované na New York Fashion Week, no v Európe budú mať svoju premiéru. 

Viac o téme: Gabriela DrobováFashion Sparkling Charity Night
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu