Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Heringhová chce byť pre Kollára sexi: Takéto telo jej dáva zabrať!

Andrea Heringhová chce byť sexi najmä pre Borisa Kollára. Zobraziť galériu (6)
Andrea Heringhová chce byť sexi najmä pre Borisa Kollára.

BRATISLAVA - Štíhla, upravená, no jednoducho fit! Taká sa snaží byť bývalá playmate Andrea Heringhová (34), ktorá sa zviditeľnila najmä vzťahom so známym záletníkom Borisom Kollárom (49). Hoci má ako mamička troch detí veľa povinností, každý deň na sebe maká. Veď o telo sa treba starať, nech sa má podnikateľ na čo pozerať.

Andrea Heringhová sa i napriek trom pôrodom môže pýšiť skvelou postavou. Maká na nej nielen kvôli sebe, ale aj Borisovi Kollárovi, pre ktorého chce vyzerať vždy výborne. Zaujímalo nás preto, ako si svoju sexi figúru udržuje.

„Môžem povedať, že tri deti dajú niekedy naozaj zabrať. No každé ráno potom, než zaveziem ratolesti do školy a škôlky, si chodím zabehať. Okrem toho chodím veľmi často plávať. Snažím sa robiť rôzne športy. Napríklad aj bicyklovanie,“ prezradila nám Heringhová, ktorá vraj nedrží vôbec žiadne diéty.

„U nás sa varí skoro všetko, aj kvôli deťom. Sladké, cestoviny, mäso i zelenina. A preferujem aj rôzne ovocné i zeleninové šťavy,“ uzavrela tému výživy starostlivá mama troch detí. Viac sa dozviete z videa pod článkom.

VIDEO: Rozhovor s Andreou Heringhovou o postave, deťoch i Borisovi Kollárovi.

Andrea Heringhová prehovorila o svojej postave, Borisovi Kollárovi i deťoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu