Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Multiotecko Kollár sám v spoločnosti: Lietal od jednej blondínky k druhej!

Boris Kollár v sebe milovníka žien nezaprel ani na nedávnej spoločenskej akcii. Zobraziť galériu (12)
Boris Kollár v sebe milovníka žien nezaprel ani na nedávnej spoločenskej akcii. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Vo štvrtok večer sa na bratislavskom zimnom štadióne konalo vystúpenie svetoznámeho zoskupenia Cirque du Soleil. Vychutnať si ho prišiel aj Boris Kollár (49). A hoci to u neho nebýva zvykom, do spoločnosti prišiel úplne sám. Po jeho boku nestála ani jedna z mamičiek jeho ôsmich detí. Svojej povesti však nezostal nič dlžný. Počas rautu poletoval od jednej ženy k druhej.

Na Slovensko v týchto dňoch už po tretíkrát zavítal svetoznámy súbor Cirque du Soleil, ktorý má u nás naplánovaných viacero vystúpení. To prvé sa konalo vo štvrtok večer a nenechalo si ho ujsť viacero osobností verejného života. Medzi nimi nechýbal napríklad podnikateľ Boris Kollár. Zaujímavosťou je, že do spoločnosti prišiel tentoraz úplne sám. 

No svoju osamelosť boháč vyriešil veľmi rýchlo. Známy milovník žien nezostal svojej povesti nič dlžný a svoju pozornosť venoval hneď niekoľkým dámam. Jednu blondínku silno vystískal, druhú vybozkával, s ďalšou viedol príjemný rozhovor...

V tomto prípade ale naozaj nešlo o žiadne jeho potenciálne mamičky. Borisovi totiž robila spoločnosť bývalá politička Iveta Radičová, či organizátorka spomínaného podujatia a jej dcéra. Ako sa k nim Kollár mal, si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu