Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zamaskovaná mamička Borisa Kollára: V obtiahnutých legínach ukázala chutnú ritku!

Andrea Heringhová počas ranného tréningu. Zobraziť galériu (12)
Andrea Heringhová počas ranného tréningu.

BRATISLAVA – Takto ju často nevídať! Andrea Heringhová (34), ktorá sa zviditeľnila najmä vzťahom so známym záletníkom Borisom Kollárom (49), nedávno pre topky.sk prezradila, že napriek mamičkovským povinnostiam každý deň maká na svojej postave. A ako sme sa mohli pred pár dňami presvedčiť na vlastné oči, sexi kráska dáva telu naozaj zabrať. Nahodená v športovom oblečení behala v lese neďaleko domu, kde býva.

Luxusné oblečenie vymenila za tepláky a mikinu! Partnerka podnikateľa Borisa Kollára Andrea Heringhová si potrpí na svojej figúre. Hoci má ako mamička troch detí veľa povinností, napriek tomu si každý deň nájde čas, aby formovala svoju postavu.

 „Môžem povedať, že tri deti dajú niekedy naozaj zabrať. No každé ráno po tom, čo zaveziem ratolesti do školy a škôlky, si chodím zabehať. Okrem toho veľmi často plávam. Snažím sa robiť rôzne športy. Napríklad aj bicyklovanie,“ prezradila nám Heringhová.

A ako vidno na našich záberoch, Andrea naozaj nezaháľa. Pred pár dňami sme ju totiž pristihli pri rannom behu neďaleko jej bydliska. Nahodená v športovom oblečení - šiltovke, mikine a v obtiahnutých legínach s haďou potlačou, bola síce zamaskovaná na nepoznanie, no sexepíl jej napriek tomu nechýbal. Hoci je rarita vidieť ju v takomto outfite, i tak bola magnetom pre mužské pohľady. Taký sexi zadok, aký predviedla Heringhová v obtiahnutých legínach, sa totiž len tak nevidí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu