Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexica z Paneláku sa vyzliekla: Prsnatá Slovenka ohúrila Nemcov!

Lucia Javorčeková si zahrala v Paneláku, teraz sa objavila v pikantnom nemeckom kalendári. Zobraziť galériu (11)
Lucia Javorčeková si zahrala v Paneláku, teraz sa objavila v pikantnom nemeckom kalendári.

SULZBACH-ROSENBERG – Slovenská krása boduje! Meno Lucie Javorčekovej (24) zatiaľ v šoubiznisových kruhoch príliš nerezonuje. Všimnúť si ju však mohli začiatkom roka diváci seriálu Panelák, kde sa objavila v jednej časti. Vo svete je ale dobre známa jej tvár aj nahé telo. Sexi brunetka je totiž modelkou a prevažne pózuje v bielizni či úplne bez oblečenia. Najnovšie ju istá nemecká firma zaradila do svojho kalendára na rok 2015. Dielo je plné obnažených slečien.

Lucia Javorčeková začiatkom roka pomotala hlavu Egonovi Rosenthalovi (Matej Landl) v seriáli Panelák. Tmavovláska sa stala hviezdou epizódy nazvanej Asistentka. Jej hlavnými prednosťami však neboli pracovné úspechy, ale najmä ženské zbrane. A hoci jojkárski diváci z nich veľa nevideli, internet je plný poriadne odvážnych záberov, na ktorých táto slečna svoje prsia vôbec neskrýva.

Ani na svojom oficiálnom webe sa Lucia netají tým, že má na konte hlavne fotenia v bielizni či bez šiat. A rovnako sa ukázala aj v novom nemeckom kalendári, ktorý vznikol na objednávku firmy vyrábajúcej motorové oleje. „Fotenie kalendára pre budúci rok bolo skvelé,” tešila sa z tejto práce na Javorčeková. Snímky zvodnej Slovenky si môžete pozrieť v našej GALÉRII>> 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu