Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Na Farme skončil domotaný Marek: Špinavý podraz od súpera!

Na Farme definitívne skončil Marek Pavlov. Zobraziť galériu (12)
Na Farme definitívne skončil Marek Pavlov. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ďalší z kola von! V piatkovom dueli sa na rozdiel od toho minulotýždňového stretli dvaja muži. Tibor Repa (48) vyzval do súboja o 25 rokov mladšieho Mareka Pavlova (23). A dobre urobil - automechanik z Pustých Uľan totiž svojho oponenta porazil. O čestnosti súperenia sa však dá polemizovať. Ako totiž tvrdí vyradený statkár, protivník mu zámerne stisol zranenú ruku tak silno, aby mu sťažil boj.

Opäť o jedného menej! Ani po nečakanom odchode sexi blondínky Lucie Mokráňovej a následnom návrate vypadnutej Anny Koleňákovej sa súťažiaci z markizáckej reality šou Farma nevyhli piatkovému vyraďovaniu. O zotrvanie v súťaži tentokrát bojovali dvaja chlapi - Tibor Repa a Marek Pavlov. Ten mal ako druhý duelant právo voľby disciplín. 

Prvou úlohou bolo pretláčanie, kde zohrala rolu nielen váha farmárov, ale aj sila a taktika. Tibor po tuhom boji Marka prekonal a získal prvý bod. Inak tomu nebolo ani v nasledujúcej disciplíne - v tzv. prekvapení. Išlo v ňom najmä o šikovnosť. Farmári s pripevnenými opaskami museli odmotať a napnúť lano, ktoré bolo ovinuté o drevené brvno. No aj v tejto disciplíne bol šikovnejší starší z dvojice farmárov. Dvadsaťtriročný Hnúšťan tak v reality šou nadobro skončil. 

„Som sklamaný, úplne som to domotal. Už som nevedel, kam sa točím. Videl som nad sebou iba Tiborove nohy, tak už som čakal, kedy dostanem kopačku,“ povedal vlasatý študent psychológie krátko po prehre. No zároveň svojmu súperovi adresoval pár štipľavých slov. Rozvedený automechanik ho vraj špinavo podrazil - podľa jeho vlastných slov mu protivník krátko pred duelom naschvál silno stisol zranenú ruku, čím mu sťažil súperenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu