Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Náhrada za zranenú sexi farmárku: Na statok príde táto kráska, ostatní sú sklamaní!

Sexi Farmárku Luciu nahradí vypadnutá Anna Koleňáková. Zobraziť galériu (10)
Sexi Farmárku Luciu nahradí vypadnutá Anna Koleňáková.

BRATISLAVA – To sú ale zmeny! Sexi finalistku markizáckej šou Farma Luciu Mokráňovú (22), ktorá musela pre zranenie statok nečakane opustiť, nahradí podľa našich informácií ďalšia kráska. Z jej príchodu však ostatní statkári nie sú nadšení.

Po tom, čo dvanásť finalistov markizáckej šou Farma v piatok absolvovalo prvý duel, ktorý sa stal osudným mladej študentke Anne Koleňákovej, skončila nečakane aj príťažlivá blondínka Lucia Mokráňová. Hru musela opustiť kvôli zraneniu nohy, o čom sme vás včera na topkách informovali. Blondínka svojimi krivkami ohúrila nejedného farmára či televízneho diváka. Priaznivci reality šou však nemusia smútiť. Na statok sa totiž vráti staronová kráska Anna Koleňáková. Tá totiž ako posledná vypadnutá dostala podľa pravidiel možnosť vrátiť sa na Farmu, čo aj využila.

Sexi študentka ani v topkárskom online rozhovore netajila, že by sa do šou rada vrátila. „Jednoznačne áno,“ odvetila na otázku čitateľa brunetka, ktorá má tak opäť šancu získať 50 000 eur. No zatiaľ čo ona má radosť, ostatní statkári sú z jej príchodu sklamaní. „Dnes došla tá najslabšia sila – Anička, ona nebude nikdy ten typ, čo bude pracovať,“ reagovala napríklad Jana Ivaničová. Podobný názor má aj ďalší kolega. „Anička sa vrátila a robí presne to isté, čo robila predtým. Ruky v bok a to je všetko,“ vyjadril svoje pocity Tibor Repa. Nechajme sa teda prekvapiť, či si atraktívna študentka vstúpi do svedomia a začne makať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu