Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Hriešna Turjanová z Búrlivého vína: Zakázaný sex krátko pred svadbou!

Kristína Turjanová si v Búrlivom víne užije zakázaný sex. Zobraziť galériu (5)
Kristína Turjanová si v Búrlivom víne užije zakázaný sex. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Odvážne scény! V Búrlivom víne sa v týchto dňoch schyľuje k svadbe. Riaditeľka nemocnice Rita, ktorú v markizáckom počine stvárňuje herečka Kristína Turjanová (34), totiž v uplynulých častiach seriálu požiadala Juraja Loja (31) o ruku. No namiesto toho, aby tmavovláska plánovala detaily svojho veľkého dňa, zmohla ju vášeň. Priamo v kancelárii si totiž užila zakázaný sex s kolegom.

Súčasťou hereckého povolania bývajú aj intímne scény. Tie nechýbajú ani v markizáckom Búrlivom víne. S posteľným nakrúcaním sa v minulosti musela popasovať napríklad hlavná hrdinka Nela Pocisková, či jej skúsenejšia kolegyňa Henrieta Mičkovicová. Vášeň v seriáli najnovšie opantala aj herečku Kristínu Turjanovú.

Zmyselná tmavovláska si užila nespútaný sex vo svojej kancelárii. Stalo sa tak krátko pred svadbou s Martinom Roznerom (Juraj Loj). Prekvapivé však je, že aktérom nebol jej nastávajúci, ale kolega z nemocnice, ktorého stvárňuje herec Marián Mitaš. Fanúšikovia zamilovanej dvojice tak zrejme po zhliadnutí pondelkovej časti Búrlivého vína nebudú veľmi nadšení. 

V súvislosti s pikantnými zábermi sme sa snažili spojiť aj s Kristínou Turjanovou. Chceli sme vedieť, ako sa jej podobné scény stvárňujú a aký má názor na neveru v reálnom živote. Na naše telefonáty a esemesky však nereagovala.

Kristína Turjanová sa v seriáli Búrlivé víno oddala zakázanému sexu s hercom Mariánom Mitašom.
Zobraziť galériu (5)
Kristína Turjanová sa v seriáli Búrlivé víno oddala zakázanému sexu s hercom Mariánom Mitašom.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu