Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hrozivá bitka slovenských hercov: Loj skončil s rozbitým nosom!

Juraj Loj skončil s odreninami a rozbitým nosom. Zobraziť galériu (5)
Juraj Loj skončil s odreninami a rozbitým nosom. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Pobili sa! Medzi slovenskými hercami Jurajom Lojom (33) a Milanom Ondríkom (36) došlo k drsnej potýčke. Svoje sily si zmerali v boxerskom ringu, v ktorom lietali tvrdé údery hlava-nehlava. Počas hrozivej roztržky Loj utrpel aj nepríjemné zranenie. Pozrite, ako ho jeho herecký kolega doriadil!

Krv, odreniny a rozbitý nos! Presne takto skončil slovenský herec Juraj Loj, ktorý sa tvárou v tvár stretol v boxerskom ringu s kolegom Milanom Ondríkom. Súboj medzi umelcami už od začiatku naberal grády a lietali nielen tvrdé údery päsťami, ale aj bolestivé kopance, ktorých následky si odniesol práve spomínaný sexsymbol.

Hrozivá bitka vznikla pri nakrúcaní kriminálnej novinky Za sklom, v ktorej je síce množstvo simulovaných akčných scén, no v tomto prípade išli chlapci absolútne „na ostro.“ „My sme si dohodli, že kto kedy bude hovoriť a kto kedy dá ranu. Ale akú a kde, tak to sme nevedeli,“ opisoval drsný zážitok Juraj.

No a následky na seba samozrejme nenechali dlho čakať. „Tak ja som si nešťastne rozbil nos, ale to nebolo nič, čo by sa nedalo prežiť. A modriny? No, tak mali sme podliate chrbty,“ povedal pre jojkársky Topstar Loj.

Pre čo najvernejšie a najkvalitnejšie prevedenie boli obaja pripravení ísť až na doraz. A tak nečudo, že počas neľahkého natáčania tuhla krv v žilách nielen aktérom, ale počas vysielania i samotným fanúšikom.

Viac o téme: Juraj Loj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu